Τέλεια βραδιά για Ουνιβερσιδάδ

Η κάτοχος του Κόπα Σουνταμερικάνα, Ουνιβερσιδάδ της Χιλής, συνέτριψε με 5-1 την Γοδόι Κρουζ ντε Μεντόζα στην δεύτερη αγωνιστική του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Η Ουνιβερσιδάδ είχε βρεθεί με τη... πλάτη στον τοίχο ύστερα από την ήττα της με 2-0 από την Ατλέτικο Νασιονάλ στην πρώτη αγωνιστική του όγδοου ομίλου του τουρνουά, αλλά έφτασε με εμφατικό τρόπο στους τρεις βαθμούς με τον Τζούνιορ Φερνάντεζ να σημειώνει τρία γκολ.

Ο νεοαποκτηθείς 23χρονος Χιλιανός επιθετικός βρήκε δίχτυα στο 29ο λεπτό, στο

45ο και στο 72ο. Στο μεταξύ, ο Γκουστάβο Λορενζέτι διαμόρφωσε το 2-0 στο 34ο λεπτό και ο Άνγκελο Ενρίκεζ Ιτούρα το 5-1 στο 90ό λεπτό. Για τους Αργεντινούς μείωσε προσωρινά σε 3-1 ο Λεονάρντο Σιγκάλι.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η ομάδα της Χιλής ήταν ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο, αλλά το δεδομένο είναι πως αμφότερες έχουν από τρεις βαθμούς. Στην κορυφή του γκρουπ παραμένει η Νασιονάλ της Κολομβίας με έξι βαθμούς, ενώ η Πενιαρόλ της Ουρουγουάης έμεινε μόνη στην τελευταία θέση με μηδέν βαθμούς.

Ουνιβερσιδάδ της Χιλής: Χερέρα, Ασεβέντο, Ρόχας, Ροντρίγκεζ, Γκονζάλεζ, Λορενζέτι (88' Μοράλες), Ντίας, Αράνγκουιζ, Μένα, Φερνάντεζ (83' Ιτούρα), Κάστρο (76' Κερεσέντα).
Γοδόι Κρουζ ντε Μεντόζα: Τορίκο, Σιγκάλι, Σάντσεζ, Γκαρσία (65΄Καμπρέρα), Κεμπάγιος (46' Κουρμπέλο), Ολμέδο (66' Λέρτορα), Βιγιάρ, Ρόχας, Φαλκόν, Ραμίρεζ, Καστιγιόν.

{youtube}ICh2w7ISzCY{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα