«Τελεσίγραφο» Πάτση στη Νίκη Βόλου

11:57 1/5/2012 - Πηγή: OnSports

Διορία μέχρι αύριο (2/05) έδωσε ο Ανδρέας Πάτσης στους ανθρώπους της Νίκης Βόλου, προκειμένου να του μεταβιβάσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

Σε διαφορετική περίπτωση, όπως τόνισε ο ίδιος, θα αποσύρει το ενδιαφέρον του. Το θέμα προέκυψε έπειτα από τηλεφωνική συνομιλία που είχε ο Ανδρέας Πάτσης με τον Στράτο Γιδόπουλο, με τον τελευταίο να υποστηρίζει ότι έχει βάλει στην ομάδα περίπου 1.600.000 ευρώ και ότι διεκδικεί κάποιο ποσό από την παραχώρηση των μετοχών.

Μάλιστα, ο κ. Γιδόπουλος σύμφωνα με την ιστοσελίδα magnesianews πρότεινε στον κ. Πάτση να παρέλθει το διάστημα μέχρι

τις 30/6, μέχρι τότε δηλαδή που έχει συμφωνήσει ο κ. Πάτσης να έχει το μάνατζμεντ της ΠΑΕ, και μετά να τα βρουν για τις μετοχές.

Ωστόσο, ο 44χρονος δικηγόρος τόνισε ότι θέλει τις μετοχές εδώ και τώρα, διότι θέλει να εξασφαλιστεί και χωρίς να καταβάλει ούτε ένα ευρώ, από τη στιγμή που έχει βάλει περίπου 100.000 ευρώ στη Νίκη Βόλου, ενώ έχει αναλάβει και τα χρέη της ομάδας.

Επίσης, δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ο κ. Γιδόπουλος εκπροσωπεί ή όχι το 20% του κ. Τζώρτζη, ο οποίος είναι ανενεργός μέτοχος.

Ο Ανδρέας Πάτσης μίλησε στον Blue Star fm και ζήτησε από τη προσωρινή διοίκηση του Πρωτοδικείου να του παραδώσει μέχρι την Τετάρτη (2/05) το 51% του πακέτου των μετοχών, στο οποίο δεν θα συμπεριλαμβάνεται το ποσοστό της Ερασιτεχνικής.

Στο μεταξύ, δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό Blue Star fm έκανε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Ιωαννίδης, ο οποίος υποστήριξε ότι αν δεν περάσει η ΠΑΕ στα χέρια του κ. Πάτση, η διοίκηση Πρωτοδικείου θα παραιτηθεί: «Είχα τη διαβεβαίωση από τον κ. Γιδόπουλο ότι θα παραχωρήσει το 28% στον κ. Πάτση και μάλιστα δεν είχε αναφέρει ποτέ κάτι για χρήματα. Και το πρωί που μίλησα μαζί του, δεν μου ανέφερε ότι υπήρχε αλισβερίσι για θέμα χρημάτων.

Για το αλισβερίσι χρημάτων έμαθα πρώτα από τον κ. Πάτση και μάλιστα του είπα ότι εμένα ο κ. Γιδόπουλος δε μου ανέφερε κάτι τέτοιο. Όμως αυτός μου είπε το αντίθετο. Τελικά μετά από νέα επικοινωνία που είχα με τον κ. Γιδόπουλο, μου επιβεβαίωσε αυτά που είπε ο κ. Πάτσης. Ζητάει κάποια χρήματα όχι άμεσα, ακόμη και με επιταγή ενός ή δύο χρόνων, γιατί θεωρεί δίκαιο ότι από τη στιγμή που έχει βάλει ένα ποσό στη Νίκη πρέπει να πάρει κάτι πίσω».

Για το ποσοστό του κ. Τζώρτζη είπε: «Πρόκειται για μετοχές φάντασμα, για τις οποίες αρχικά ο κ. Γιδόπουλος είπε ότι τις έχει στην κατοχή του, μετά ότι είναι εξουσιοδοτημένος από τον κ. Τζώρτζη, αλλά στην πραγματικότητα οι μετοχές είναι στα χέρια του κ. Τζώρτζη. Δεν ξέρω αν έχει ή όχι εξουσιοδότηση ο κ. Γιδόπουλος. Κάποια στιγμή είχα μάθει ότι τις μετοχές του κ. Τζώρτζη τις έχει ο κ. Καϊμακάμης.

Ήδη έκανα μία κίνηση να βρω ποιος έχει τις μετοχές και ποιος μπορεί να μας τις δώσει. Δεν είναι εύκολο να βγάλουμε άκρη γι’ αυτό το θέμα. Ήδη ενεργώ και δουλεύω γι’ αυτό. Μίλησα και στον κ. Πάτση, για να του πω ότι είμαι στο πλευρό του. Δεν χρειαζόταν να μου πει κάτι ο κ. Πάτσης, για να ενεργήσω. Θα κάνω πραγματικά ό,τι μπορώ, γιατί θέλω η ομ

Keywords
Τυχαία Θέματα