Τέλος ο Γκαμπέτας από Όλυμπο

Ο Γιάννης Γκαμπέτας αποτελεί, επίσημα πλέον, παρελθόν από τον πάγκο του Ολύμπου Κέρκυρας ύστερα από μια επιτυχημένη τριετή παρουσία.

Είναι γεγονός πως η είδηση αυτή δεν εκπλήσσει ιδιαίτερα, καθώς ο έμπειρος τεχνικός είχε γνωστοποιήσει την πρόθεση του να αποχωρήσει ύστερα από την συντριβή που υπέστει η ομάδα την προηγούμενη Τετάρτη από την Κασσιώπη για το κύπελλο ΕΠΣΚ. Παρ όλα αυτά ο Γκαμπέτας κάθισε κανονικά στον πάγκο του Ολύμπου στο κυριακάτικο ματς με τον Θεσπρωτό οπού για ακόμα ένα παιχνίδι δεν κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης παρά

την καλή τους εμφάνιση και τα τέσσερα δοκάρια! Αυτό το ματς έμελε να είναι και το τελευταίο για τον ίδιο, καθώς ο Όλυμπος με επίσημη ανακοίνωσή του τον ευχαρίστησε για όσα έχει προσφέρει στο σύλλογο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολύμπου Κέρκυρας:

«Μετά από τρία χρόνια συνεχούς επιτυχημένης παρουσίας στην ομάδα μας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την παραίτηση από την θέση του προπονητή του κ. Γιάννη Γκαμπέτα. Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για τη μεγάλη προσφορά του και αφοσίωσή του στο σύλλογο και του ευχόμαστε καλή πορεία στη συνέχεια της καριέρας του».

Keywords
Τυχαία Θέματα