Τέλος οι Awesome Truth

Ο John Cena έβαλε το... φιτίλι και ο Miz το «Skull Crush Finale», οπότε ο R-Truth σβήστηκε από τον... χάρτη μετά το Raw SuperShow.

Μόλις 24 ώρες μετά το Survivor Series, οι Awesome Truth... έπρεπε να διαλυθούν, αφού ο R-Truth είχε χρησιμοποιήσει αντικανονικές ουσίες στο μεσοδιάστημα. Έτσι, το δίδυμο, το οποίο ηττήθηκε στο Survivor

Series, διέκοψε τον Cena, αλλά ο τελευταίος αποφάσισε να τους χωρίσει μία και καλή. Μάλιστα τα κατάφερε με δύο απλές... φράσεις.

Παράλληλα, ο Alberto Del Rio, με φανερό εκνευρισμό λόγω της απώλειας του WWE Champion, διέλυσε τον Zack Ryder, ενώ ο νέος πρωταθλητής CM Punk, αν και είχε δυσκολότερο έργο, επικράτησε του Dolph Ziggler. Αναφορικά με το World Heavyweight Champioonship δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη, αφού η κόντρα του πρωταθλητή, Mark Henry, με τον Big Show θα κορυφωθεί στο SmackDown.

Πρέπει να σημειωθεί πως έπαιξαν (ή δημοσιεύτηκαν... links) δύο βίντεο στο σόου. Το ένα σχετιζόταν με την επιστροφή του Kane, το άλλο είχε άγνωστη πηγή ΄έμπνευσης και έκανε αναφορά για κάποιον που θα... αλλάξει τον κόσμο στις 2 Ιανουαρίου!

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

O Alberto Del Rio κέρδισε τον Zack Ryder.
O CM Punk κέρδισε τον Dolph Ziggler.
O Sheamus κέρδισε τον Jack Swagger.
O Cody Rhodes κέρδισε τον Santino Marella.
O Wade Barrett κέρδισε τον Kofi Kingston.

Keywords
Τυχαία Θέματα