Τέλος οι ελπίδες των Φάιρ

Το Ντάλας εξασφάλισε ουσιαστικά την παρουσία του στα play off κερδίζοντας και αποκλείοντας από αυτά τους Σικάγο Φάιρ του Φρανκ Κλόπας.

Στο 41ο λεπτό, ο Τζάκσον σκόραρε από κοντά έπειτα από ασίστ του Ούγκο Ιχεμέλου και στο 53ο λεπτό, με παρόμοιο τρόπο, ο Ντάνιελ Κρουζ διαμόρφωσε το 2-0 με την βοήθεια του Ζακ Λόιντ. Έτσι, η ομάδα του ελληνικής καταγωγής, Τζορτζ Τζον, έθεσε τις βάσεις για την κρίσιμη νίκη, ενώ παράλληλα «έθαψε» το συγκρότημα του Φρανκ

Κλόπας.

Ο Πάβελ Πάρντο δέχθηκε κόκκινη κάρτα στο 79ο λεπτό και μείωσε ακόμα περισσότερο τις ελπίδες των γηπεδούχων. Ωστόσο, στο 86ο λεπτό, ο Σεμπαστιάν Γκρατσίνι μείωσε σε 2-1, αλλά οι «φωτιές» δεν μπόρεσαν να πετύχουν την ανατροπή μέχρι το 98ο λεπτό, σημείο στο οποίο έληξε η αναμέτρηση των δύο συλλόγων.

Μοιραία η ομάδα του Σικάγο έμεινε στους 37 βαθμούς και δεν μπορεί να προκριθεί στα play off. Από την άλλη, οι 49 βαθμοί του Ντάλας θέτει τους αποψινούς θριαμβευτές σε προνομιακή θέση.

Σικάγο Φάιρ: Τζόνσον, Γκιμπς, Σεγκάρες (77’ Μίκουλιτς), Ανιμπάμπα, Γκαργκάν (77’ Μπαρούτς), Γκρατσίνι, Πάουζ (56’ Παλαντίνι), Νιάρκο, Πάρντο, Τσάβες, Οντούρο.
Ντάλας: Χάρτμαν, Ιχεμέλου, Μπενίτεζ, Τζάκσον, Τζον, Λόιντ, Κρουζ (85’ Ουαρσάου), Τσάβεζ, Βιγάρ (90’ Σάντος), Τζέικομπσον, Καστίγιο (63’ Σι).

Keywords
Τυχαία Θέματα