Τέλος οι Τζετς

Με την εντός έδρας ήττα τους με 4-2 από τους Νιου Γιορκ Ρέιντζερς, οι Ουίνιπεγκ Τζετς «αποχαιρέτισαν» τα φετινά play off.

Συγκεκριμένα έχουν πέντε ακόμα αγώνες στο πρόγραμμα τους, αλλά πρέπει να καλύψουν μειονέκτημα οκτώ βαθμών. Μαθηματικές ελπίδες, δηλαδή, υπάρχουν αλλά ουσιαστικές όχι. Από την πλευρά τους, οι Νεοϋορκέζοι άθροισαν 105 βαθμούς και «αγκάλιασαν» την πρώτη θέση της ανατολικής περιφέρειας του NHL.

Πάντως, οι εκπρόσωποι του Ουίνιπεγκ μπήκαν μπροστά στο

σκορ με 2-0 στο «MTS Centre». Οι Spencer Machacek και Bryan Little διαμόρφωσαν το παραπάνω αποτέλεσμα στην αρχή της δεύτερης περιόδου, αλλά πριν το τέλος του 20λεπτου, οι Michael Del Zotto και Ryan Callahan ισοφάρισαν.

Ακολούθησαν τέρματα των Brian Boyle και Derek Stepan στην τρίτη περίοδο, οπότε καταγράφηκε η τρίτη διαδοχική εντός έδρας ήττα των Τζετς. Η απογοήτευση ήταν τόσο έντονη που οι Τζετς δεν διεκδίκησαν κάτι ουσιαστικό στα δέκα λεπτά που απέμειναν ύστερα από το power-play γκολ του Stepan.

Πλέον, οι γηπεδούχοι έχουν 78 βαθμούς και την δέκατη θέση της Ανατολής. Από την άλλη, η ομάδα του «Μεγάλου Μήλου» απέκτησε προβάδισμα πέντε βαθμών από τους Πίτσμπουργκ Πένγκουινς στην «κούρσα» του παραπάνω γεωγραφικού γκρουπ, αλλά έχει επίσης έναν αγώνα παραπάνω.

Keywords
Τυχαία Θέματα