Τέσσερα σερί με Dupuis οι Πένγκουινς

06:57 1/3/2012 - Πηγή: OnSports

Έστω και στα πέναλτι, οι Πίτσμπουργκ Πένγκουινς επιβλήθηκαν των Ντάλας Σταρς μετά από το προγενέστερο 3-3 των δύο ομάδων.

Ο Pascal Dupuis σημείωσε τη νικητήρια εκτέλεση στα πέναλτι ξεπερνώντας με δυνατό σουτ τον Kari Lehtonen, τερματοφύλακα των Ντάλας Σταρς. Ακολούθησε απόκρουση του Marc-Andre Fleury σε σουτ του Michael Ryder και ο επιπλέον βαθμός κατέληξε στους «πιγκουίνους».

Στους τρεις πρώτους γύρους της τελικής διαδικασίας καθορισμού νικητή, οι James

Neal και Chris Kunitz βρήκαν δίχτυα για τους Πένγκουινς, ενώ οι Loui Eriksson και Jamie Benn για τα «αστέρια». Το 26ο φετινό γκολ του Ryder, στο 7:23 της τρίτης περιόδου ήταν αυτό που προκάλεσε την παράταση, αφού ισοφάρισε το 3-2 που σημείωσαν οι Craig Adams και Kunitz στα πρώτα δευτερόλεπτα του τρίτου 20λεπτου.

Ακόμα, οι Benn και Sheldon Souray διαμόρφωσαν τα 1-0 και 2-1 στην πρώτη περίοδο και στην δεύτερη, αντίστοιχα, υπέρ των Σταρς, Από την άλλη, ο Steve Sullivan είχε ισοφαρίσει σε 1-1 για τους φιλοξενούμενους στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Πλέον, η ομάδα του Πίτσμπουργκ έχει 79 βαθμούς και δημιουργεί υπέρ της διαφορά στην τέταρτη θέση της ανατολικής περιφέρειας του NHL, ενώ απέχει επτά βαθμούς από τους Νιου Γιορκ Ρέιντζερς που είναι πρώτοι στην Ανατολή και στην Atlantic. Με τον ένα βαθμό που πήραν οι Σταρς έμειναν μόνοι στην όγδοη θέση της Δύσης με 71 συνολικά, αλλά απώλεσαν νικηφόρο σερί τεσσάρων παιχνιδιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα