Τέτοιο... τσουνάμι ούτε στις καλές εποχές!

17:17 6/7/2012 - Πηγή: OnSports

Γουρλής αυτός ο Μπαρμπαρούσης τελικά. Το ποδαρικό του ήταν κάτι περισσότερο από καλό για τον Παναθηναϊκό. Για όσους δεν το έχουν συνειδητοποιήσει, οι «πράσινοι» έχουν σπριντάρει απίστευτα την υπόθεση μεταγραφικός σχεδιασμός.

Με τις εξελίξεις να είναι περισσότερο θετικές απ’ ότι θα περίμεναν και οι πλέον αισιόδοξοι υποστηρικτές του. Μέσα σε μία εβδομάδα ουσιαστικά. Ακόμη και τις εποχές που τα ταμεία ήταν γεμάτα με χρήματα, δύσκολα συναντούσες κάτι ανάλογο. Προσοχή. Δεν αναφερόμαστε στο επίπεδο των παικτών που αποκτούνται, αλλά στην γρηγοράδα, τον αιφνιδιασμό και την αποτελεσματικότητα που

υπάρχει στην υλοποίηση του πλάνου. Όλα αυτά τη στιγμή που οι πάντες πρέπει να ασχοληθούν και με την Παναθηναϊκή συμμαχία, καθώς απ’ την επιτυχία του εγχειρήματος θα κριθεί η βιωσιμότητα και το αύριο του «τριφυλλιού».

Αναφορικά με το επίπεδο των προσθηκών, τώρα, ο Πίντο στην άμυνα δεν γίνεται να είναι χειρότερος από τον Μπιάρσμιρ και τον Καντέ. Η εγγύηση του Φερέιρα, μας το δείχνει αυτό. Συν τοις άλλοις, προσθέτει ύψος στο «τριφύλλι», στοιχείο που έλειπε την περασμένη σεζόν. Στα χαφ έρχεται ο Σο, αντί του Σιμάο. Ένα παιδί που απ’ ότι λένε οι πληροφορίες είναι ακούραστο, τρομερά δυνατά, πραγματικό «σκυλί». Κόφτης με τα όλα του. Ο Μπαρμπαρούσης έχει ταχύτητα, ενώ ο Σισοκό έχει ταχύτητα, άριστη τεχνική και όπως είπε και ο Βιεϊρίνια που ξέρει καλά το πρωτάθλημά μας, τέτοιοι παίκτες κάνουν την διαφορά στην Ελλάδα.

Και δεν τελειώνει εδώ η ιστορία. Θα ακολουθήσουν κι άλλοι. Επιπρόσθετα, Κατσουράνης και Σπυρόπουλος όλα δείχνουν πως θα μείνουν, ο Καραγκούνης το ίδιο, ο Μπουμσόνγκ όχι απλά δεν φεύγει αλλά επεκτείνει και το συμβόλαιό του, ενώ καλά πάει και το θέμα του Κουίνσι ο οποίος πριν μερικές εβδομάδες έδειχνε άπιαστο όνειρο. Κοινώς, μιλάμε για σχεδόν 100% επιτυχία στις κινήσεις μεταγραφών και ανανεώσεων, μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Με ελάχιστα χρήματα. Όλα αυτά πλαισιωμένα από έναν προπονητή που εμπιστευόμαστε, που ξέρει καλά την ομάδα και τα δεδομένα του Ελληνικού πρωταθλήματος. Ίσως γι’ αυτό να υπάρχει τέτοια πρεμούρα στην απέναντι πλευρά. Επειδή διακρίνουν κι οι ίδιοι πως οι... πεθαμένοι (έτσι τους θεωρούσαν) όχι απλά είναι εδώ, αλλά σηκώνουν και κεφάλι. Κι ακόμη δεν τελειώσαμε...

Keywords
Τυχαία Θέματα