Τέβες: «Αν με θέλει ο Μαντσίνι, επιστρέφω»

Στη διάθεση του Ρομπέρτο Μαντσίνι έθεσε εαυτόν ο Κάρλος Τέβες, τονίζοντας πως θα τα δώσει όλα προκειμένου να αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι.

«Αν έκανα λάθος, ζητώ συγγνώμη. Ειλικρινά, όμως, πιστεύω πως δεν έκανα λάθος. Αν ο Μαντσίνι πραγματικά θα με δεχόταν πίσω στην ομάδα, θα το ήθελα, αλλά όχι αν αυτό γίνεται για τα ΜΜΕ. Πιστεύω πως ο προπονητής θα μπορούσε να λύσει ιδιωτικά το πρόβλημα που υπήρχε ανάμεσά μας. Εκεί πιστεύω πως έκανε λάθος. Είχαμε διαφωνίες και

στο παρελθόν, πέρυσι παραλίγο να πιαστούμε στα χέρια, αλλά είναι νικητής όπως κι εγώ», τόνισε αρχικά ο Ινδιάνος, ο οποίος βρίσκεται εκτός ομάδας από τον περασμένο Σεπτέμβριο λόγω της άρνησής του να μπει αλλαγή στην αναμέτρηση κόντρα στην Μπάγερν για τους ομίλους του Champions League, προσθέτοντας:

«Είμαι έτοιμος να επιστρέψω και να φορέσω τη φανέλα της Σίτι. Θα προπονούμαι, θα δώσω τα πάντα και θα είμαι ξανά στη διάθεση της ομάδας. Φαντάζομαι πως όταν αγωνιστώ ξανά θα πρέπει να είμαι εξαιρετικός για να κερδίσω τους επικριτές μου. Δεν θα είναι εύκολο, ούτε για μένα, ούτε και για τους οπαδούς».

Keywords
Τυχαία Θέματα