Θα γεμίσει η πισίνα γυναίκες

Είκοσι οκτώ πολίστριες κάλεσε ο Γιώργος Μορφέσης, μεταξύ των οποίων θα επιλέξει αυτές που θα πάρει μαζί του στο Αϊντχόφεν και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Τη Δευτέρα (12/12) το πρωί θα μαζευτεί η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών για να ξεκινήσει προετοιμασία ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Αϊντχόφεν (16-29 Ιανουαρίου).

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Μορφέσης έχει καλέσει 28 πολίστριες και αυτές είναι οι: Έλενα Κούβδου, Κική Λιόση, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Αγγελική Γερόλυμου, Αντιγόνη Ρουμπέση, Χριστίνα Τσουκαλά, Άντι Μελιδόνη, Γιούλη Λαρά (ΝΟ Βουλιαγμένης), Σταυρούλα Αντωνάκου,

Άλκηστη Αβραμίδου, Χρυσούλα Διαμαντοπούλου, Χριστίνα Κότσια, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ελευθερία Πλευρίτου, Ηλέκτρα – Μαρία Ψούνη (Ολυμπιακός), Ελένη Γούλα, Κατερίνα Ζάντου, Μάγδα Τζίμα, Μαρίνα Φλώρου (Ηρακλής), Κέλυ Μπίσμπα, Εύη Τετζαλίδου (Εθνικός), Βασιλική Διαμαντοπούλου (Νηρέας Χαλανδρίου), Σταματίνα Κοντογιάννη (Πανιώνιος), Άλκηστη Μπενέκου, Ιόλη Μπενέκου, Στεφανία Χαραλαμπίδου, Ιωάννα Χαραλαμπίδου (Τρίτων Αμαρουσίου).

Οι πρωινές προπονήσεις θα διεξάγονται στη σχολή Ευελπίδων στη Βάρη και οι βραδινές (18.30) στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά.

Η ελληνική εθνική ομάδα, από τις 3 έως 6 Ιανουαρίου θα πραγματοποιήσει κοινή προετοιμασία στην Τρίπολη με την αντίστοιχη της Ρωσίας, ενώ στη συνέχεια θα λάβει μέρος στο τουρνουά «Θέτις Καπ» που θα διεξαχθεί επίσης στην Τρίπολη (7-9 Ιανουαρίου), με τη συμμετοχή ακόμη της Ρωσίας, της Ουγγαρίας και της Ιταλίας.

Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, η Ελλάδα μετέχει στον Β’ Όμιλο, μαζί με Ιταλία, Ισπανία και Γερμανία.

Keywords
Τυχαία Θέματα