«Θα περιμένουν καιρό να πιαστεί ντοπέ»

10:42 9/2/2012 - Πηγή: OnSports

Δεν θα γίνει μήνυση στο Canal+, αλλά η ατάκα του θείου και προπονητή του Ράφαελ Ναδάλ, Τόνι Ναδάλ δεν είναι και τόσο… πειστική.

«Αν οι Γάλλοι περιμένουν να πιαστεί ντοπαρισμένος ο Ράφα, θα περιμένουν για πάντα», είπε ο Τόνι και κάποιος κακοπροαίρετος θα στέκονταν στο ρήμα «πιαστεί». Όλα αυτά με φορμή το σατηρικό βίντεο του καναλιού όπου ο Ισπανός φέρεται να βάζει τα ούρα του αντί βενζίνης στο αυτοκίνητό του.

Η Ισπανική ομοσπονδία τένις (RFET) ωστόσο θα κάνει μήνυση μιας και το λογότυπο της εμφανίζεται στην διαφήμιση με το σύνθημα: «Ισπανοί αθλητές. Δεν κερδίζουν με τύχη...».

Αν

και θα περίμενε κανείς να απολαμβάνει της εκτίμησης των Γάλλων μιας και μετράει έξι τίτλους Rolan Garros, αυτό δεν συνέβη ποτέ. Ο θείος δεν δίστασε να αναφαιρθεί στην εμπάθεια των τρικολόρ: «Οι Γάλλοι μπορούν να περιμένουν για πάντα, μέχρι να βρεθεί θετικός ο Ράφα. Δεν υπάρχει περίπτωση. Οι πιθανότητες είναι μηδενικές. Αν θέλουν να περιμένουν, ας περιμένουν. Είναι αστείο το γεγονός ότι ασχολούνται τόσο πολύ με τον Ράφα και τους Ισπανούς αθλητές. Όλοι οι μεγάλοι αθλητές εξετάζονται για ντόπινγκ, είναι αδύνατο να ξεγελάσεις το αντι-ντόπινγκ κοντρόλ. Ο Ράφαελ έχει 20 ελέγχους και αρκετοί από αυτούς ήταν απροειδοποίητοι. Είναι αδύνατο να κλέψεις» δήλωσε στην εφημερίδα «Marca».

Keywords
Τυχαία Θέματα