Θαμνόπουλος: «Δίκαιη η νίκη του Πανναξιακού»

19:31 9/1/2012 - Πηγή: OnSports

Ο βοηθός προπονητή του Πανναξιακού χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη της ομάδας του, έναντι των Μελισσίων, στη συνέντευξη τύπου λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Σε ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ο Πανναξιακός είναι αυτός που πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης με 1-0 στην κυριακάτικη αναμέτρηση με αντίπαλο τα Μελίσσια στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου. Η ναξιώτικη ομάδα μετά τη νίκη της αυτή βρίσκεται στη τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Σκούνας επέλεξε να στείλει το βοηθό του Γιάννη Θαμνόπουλο

στη συνέντευξη τύπου.

Ο Θαμνόπουλος δήλωσε: « Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς καθώς είχαμε προβλήματα απουσιών και τραυματισμών. Το παιχνίδι το πήγαμε εκεί που θέλαμε καθώς ξέραμε πως θα κριθεί στο γκολ. Οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και θεωρώ ότι κερδίσαμε δίκαια. Μάλιστα θα μπορούσαμε να έχουμε μεγαλύτερο σκορ εάν ήμασταν πιο αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που μας δόθηκαν, καθώς στο δεύτερο ημίχρονο οι αντίπαλοι μας ανοίχτηκαν αφήνοντας πολλούς χώρους στην άμυνα. Νομίζω πως στη συνέχεια θα είμαστε καλύτεροι. Το δύσκολο πρόγραμμα πέρασε και η ομάδα αρχίζει να βρίσκει το ρυθμό της. Όσο αναφορά το επόμενο παιχνίδι, ταξιδεύουμε στη Ρόδο την ερχόμενη Κυριακή με σκοπό το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα