Θέαμα… αγνοείται!

Μόλις δυο τέρματα σημειώθηκαν στα παιχνίδια της Κυριακής (16/10) για το Καμπιονάτο σε μία.. άθλια από άποψη θεάματος ημέρα.

Το ιταλικό πρωτάθλημα ποτέ του δεν φημιζόταν για το πλούσιο θέαμα και τα αρκετά γκολ. Πρωταγωνίστριες ήταν πάντα οι άμυνες και τα λίγα τέρματα. Κάτι που αποδείχθηκε περίτρανα για την 7η αγωνιστική.

Στα έξι παιχνίδια που έγιναν νωρίς, μόλις στο ένα σημειώθηκε γκολ, με τις υπόλοιπες πέντε αναμετρήσεις να λήγουν στο 0-0.

Η κερδισμένη

της αγωνιστικής, αναμφισβήτητα ήταν η Μπολόνια, η οποία πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Νοβάρα και έδειξε σημάδια ζωής. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Ραμίρεζ έδωσε το προβάδισμα στους «ροσομπλού», με τον Ακουαφρέσκα στο 64’ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Κατά τα άλλα η πρωτοπόρος Γιουβέντους, δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα της Κιέβο και «κόλλησε» στο 0-0. Ακόμα και έτσι όμως παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς, ωστόσο είδε την Μίλαν μετά την χθεσινή της νίκη να μειώνει στους τέσσερις βαθμούς.

Στην κορυφή μαζί με την Γιουβέντους, βρίσκεται και η Ουντινέζε, η οποία κάτω από δύσκολες συνθήκες απέσπασε την «λευκή» ισοπαλία στο Μπέργκαμο από την Αταλάντα. Οι «φριουλιάνι» τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, καθώς ο Πίντσι αποβλήθηκε στο 63’.

Στα άλλα τρία παιχνίδια τίποτα δεν πρόσφεραν οι αναμετρήσεις των Τζένοα – Λέτσε, Κάλιαρι – Σιένα και Τσεζένα – Φιορεντίνα.

Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία του Καμπιονάτο, πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα