Θέλει ενδεκάδα ο Οζίλ

Ο Γερμανός μέσος μιλώντας στα ισπανικά Μέσα εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι απέναντι στο Βέλγιο θα αγωνιστεί κανονικά.

Απών από την αναμέτρηση της Γερμανίας με την Τουρκία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ήταν ο Μεσούτ Οζίλ λόγω του προβλήματος τραυματισμού στον αχίλλειο τένοντα.

Πλέον ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και με δηλώσεις του ενημέρωσε ότι είναι πανέτοιμος για την αναμέτρηση με το Βέλγιο την Τρίτη.

«Νομίζω ότι μπορώ να παίξω κανονικά με το Βέλγιο. Το ιατρικό επιτελείο της εθνικής ομάδας έκανε

πολύ καλή δουλειά και πλέον ξεπέρασα τον τραυματισμό μου. Θα αποφασίσω με τον προπονητή αν θα είμαι στην αποστολή, αλλά εγώ πιστεύω ότι θα είμαι 100% έτοιμος», είπε ο 22χρονος ποδοσφαιριστής.

«Όλοι που με ξέρουν, γνωρίζουν ότι θέλω να παίζω σε κάθε παιχνίδι, είτε είναι για την Ρεάλ Μαδρίτης, είτε για την Γερμανία. Το παιχνίδι με την Τουρκία ήταν πάρα πολύ σημαντικό για εμένα. Μίλησα με τον προπονητή και του είπα ότι θα μπορούσα να αγωνιστώ, αλλά μου εξήγησε ότι από τη στιγμή που είχαμε προκριθεί ήδη, δεν άξιζε να ρικσάρω».

Στη συνέχεια, έθεσε ως στόχο την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος από τα «πάντσερ». «Πάντα ο στόχος μας είναι η κορυφή. Θα πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ σκληρά για να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα», κατέληξε ο γεννημένος στην Τουρκία ποδοσφαιριστής.

Keywords
Τυχαία Θέματα