Θέλει να παίξει ο Theodore στο έβδομο ματς

Αποκλείστηκε την τελευταία στιγμή από το έκτο παιχνίδι των Φλόριντα Πάνθερς με τους Νιου Τζέρζεϊ Ντέβιλς, αλλά ο Jose Theodore δηλώνει έτοιμος για το έβδομο.

Ο τερματοφύλακας των «πανθήρων» υπέστη τραυματισμό, τον οποίο δεν αποκάλυψε η ομάδα του. Ωστόσο υπολογίζεται για το έβδομο ματς. Πάντως ο κόουτς, Kevin Dineen, ξεκαθάρισε πως θα επιλέξει ανάμεσα στον Theodore και τον Scott Clemmensen την ύστατη ώρα.

Χωρίς Crosby το παγκόσμιο

Έχει

ήδη προσφέρει αρκετά στην εθνική του Καναδά, αλλά ο Sidney Crosby θα προσπεράσει το επερχόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Ο επιθετικός των Πίτσμπουργκ Πένγκουινς απουσίασε σχεδόν από όλο το πρωτάθλημα του NHL και προτιμά τη ξεκούρασή του το καλοκαίρι, παρά τις υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της πατρίδας του.

Lundqvist, Quick και Rinne για Vezina

Ανακοινώθηκαν οι τρεις υποψήφιοι για το Vezina Trophy, το οποίο κερδίζει ο κορυφαίος γκολκίπερ της σεζόν στο NHL. Πρόκειται για τον Henrik Lundqvist των Νιου Γιορκ Ρέιντζερς, Jonathan Quick των Λος Άντζελες Κινγκς και Pekka Rinne των Νάσβιλ Πρέντατορς.

Με ενοχλήσεις ολοκλήρωσε τη σεζόν ο Kesler

Ο Ryan Kesler αποκάλυψε ότι «έβγαλε» τους δύο τελευταίους μήνες με τραυματισμό στον ώμο. Έτσι δικαιολογείται το σερί αγώνων των Βανκούβερ Κανάκς που δεν σκόραρε. Πλέον εξετάζεται από τους αρμόδιους ιατρούς, ώστε να κριθεί η σοβαρότητα του προβλήματος. Εν τω μεταξύ, ο Roberto Luongo ισχυρίστηκε ότι θα είναι ανοικτός σε προτάσεις ανταλλαγής του κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Keywords
Τυχαία Θέματα