Θέλει Τέβεζ ο Αγκουέρο

Ο Σέρχιο Αγκουέρο δεν θέλησε να πάρει θέση στην διαμάχη του Κάρλος Τέβεζ με την Μάντσεστερ Σίτι, αλλά ευχήθηκε να επιστρέψει άμεσα στις υποχρεώσεις των «πολιτών» ο συμπατριώτης του.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, προπονητής της Σίτι, έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να επαναφέρει τον Τέβεζ στα πλάνα του, έπειτα από το γνωστό περιστατικό, το οποίο έχει «συγκλονίσει» το αγγλικό ποδόσφαιρο τους τελευταίους μήνες. Ωστόσο, ο Αγκουέρο, ο οποίος ουσιαστικά αντικατέστησε τον Τέβεζ, όταν πήρε μεταγραφή από την Ατλέτικο στους πρωτοπόρους της Premier League,

έχει την δική του άποψή:

«Δυστυχώς, η ομάδα και ο Καρλίτος έχουν φθάσει σε μία συμφωνία, η οποία με πληγώνει, σαν συμπατριώτης του και σαν συμπαίκτης του. Δεν μπορώ να αναμειχθώ, επειδή δεν ξέρω τι συνέβη. Μονάχα αυτοί γνωρίζουν τις λεπτομέρειες».

Και στην συνέχεια ευχήθηκε να επιστρέψει σύντομα ο συμπατριώτης του Αργεντινός στις ομαδικές προπονήσεις:

«Ο Καρλίτος προπονείται με την ομάδα, αλλά όχι μαζί μας. Ελπίζω πως θα λυθεί η παρεξήγηση μελλοντικά, ώστε να ενσωματωθεί μαζί μας».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα