Θέλουν γκαρντ οι Μιλγουόκι Μπακς

03:56 5/6/2012 - Πηγή: OnSports

Πλειάδα γκαρντ φιλοξένησαν οι Μιλγουόκι Μπακς στις προπονητικές τους εγκαταστάσεις φανερώνοντας τις προθέσεις τους για τη 42η θέση του ντραφτ.

Πέρα από τη δωδέκατη θέση, τα «ελάφια» διατηρούν και την 42η θέση στη φετινή διαδικασία εισαγωγής παικτών του ΝΒΑ. Φαίνεται πως με την επιλογή δεύτερου γύρου, οι Μπακς θα προσθέσουν ένα γκαρντ στο ρόστερ τους.

Άλλωστε δοκίμασαν αρκετούς παίκτες της συγκεκριμένης θέσης, τις τελευταίες μέρες. Σημαντικότερες περιπτώσεις ήταν οι Τζόρνταν Τέιλορ, Τόνι Ρόουτεν, Κρις Τζόζεφ,

Κρις Τζόνσον, Τζάρεντ Κάνινγχαμ και Ντάριους Τζόνσον-Όντομ. Ο βοηθός GM των εκπρόσωπων του Μιλγουόκι, Τζεφ Ουέλτμαν, ήταν αυτός που επιβεβαίωσε πως οι παραπάνω παίκτες αποτελούν στόχους του συλλόγου, για τη 42η θέση του ντραφτ.

Στα δυσάρεστα νέα των Μπακς είναι ο θάνατος του Τζιμ Φίτζεραλντ. Ήταν 86 ετών και υπήρξε ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ομάδας τις δεκαετίες του '70 και του '80. Μάλιστα αυτός πούλησε τις μετοχές στον τωρινό ιδιοκτήτη, Χερμπ Κολ, το 1985. Στη συνέχεια έγινε ιδιοκτήτης και στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Ο θάνατός του καταγράφηκε στη γενέτειρά του, στο Τζέινσβιλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα