Θεοδωρίδης: «Να το επαναλάβουμε και του χρόνου»

Την ευχή να γιορτάσει ο Ολυμπιακός την κατάκτηση ενός ακόμα νταμπλ και την επόμενη χρονιά εξέφρασε ο Σάββας Θεοδωρίδης, μετά το τέλος του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον αντιπρόεδρο των «ερυθρολεύκων» να αφιερώνει τον τίτλο στους Βαγγέλη Μαρινάκη και Ερνέστο Βαλβέρδε!

«Πάντα πιστεύω ότι θα κερδίσουμε το

παιχνίδι, είμαι από τους πλέον αισιόδοξους ανθρώπους όσον αφορά στον Ολυμπιακό. Έγινε ένα καλό παιχνίδι ο Ατρόμητος έπαιξε «σφιχτή» άμυνα, εμείς δεν ήμασταν τόσο καλοί. Παίξαμε όσο έπρεπε για να κερδίσουμε. Η ομάδα ήταν κουρασμένη, άκουγε ότι θα φύγει ο προπονητής, είμαστε και στο τέλος της σεζόν. Όλα αυτά παίζουν ρόλο. Αφιερώνουμε αυτό το νταμπλ πρώτα απ’ όλα στον πρόεδρό μας και μετά στον προπονητή μας. Θα ήθελα να μείνει στον Ολυμπιακό», σχολίασε αρχικά ο Σάββας Θεοδωρίδης, μιλώντας στην κάμερα του ΟΤΕ tv.

Για να συμπληρώσει: «Επίσης θέλω να αφιερώσω το νταμπλ στους πάντες, όλους αυτούς που βρίσκονται στην ομάδα και εργάζονται για αυτήν. Εύχομαι και του χρόνου να επαναλάβουμε το νταμπλ. Ο πρόεδρος τους έδωσε ένα πριμ, όμως δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Πάντα το κάνει αυτό και ελπίζω να έρθουν πάρα πολλά νταμπλ ακόμα. Θέλω να πω και κάτι ακόμα. Βάζει υποψηφιότητα ένα πολύ τίμιο παιδί. Θέλω όλοι οι Ολυμπιακοί να υποστηρίξουν τον Τάσο Μητρόπουλο την άλλη Κυριακή».

Keywords
Τυχαία Θέματα