Θετικό το πρόσημο στην πρώτη κουβέντα Σπανού-Δώνη

15:58 8/5/2012 - Πηγή: OnSports

Η πρώτη επαφή του Γιώργου Σπανού με τον Γιώργο Δώνη για την ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας έγινε την περασμένη εβδομάδα και η αρχική διάθεση και των δύο είναι θετική. Μετά το τέλος των play offs η απάντηση του 42χρονου τεχνικού στην πρόταση που του κατατέθηκε.

Σπανός και Δώνης δεν έχουν τη σχέση που παρατηρείται σε άλλες ομάδες ανάμεσα στον πρόεδρο και τον προπονητή, υπό την έννοια ότι επικοινωνούν σχεδόν καθημερινά, ειδικά τώρα που η σεζόν τείνει προς την ολοκλήρωσή της και ο Ατρόμητος χρειάζεται ένα πλάνο πάνω στο οποίο θα βαδίσει

για να χτίσει την ομάδα της επόμενης σεζόν. Το ραντεβού που έγινε την περασμένη εβδομάδα, μπορεί να μην ήταν το... καθοριστικό, είχε όμως διαφορετική υπόσταση από τις προηγούμενες επαφές των δύο, καθώς ο Σπανός μίλησε και με νούμερα στον Δώνη.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πληροφορίες του Onsports, σε ό,τι αφορά το οικονομικό σκέλος, ο Δώνης έμεινε ικανοποιημένος από αυτά που άκουσε, δεσμεύτηκε όμως να δώσει την οριστική του απάντηση μετά το τέλος των play offs. Οχι επειδή θέλει πρώτα να δει τι θα κάνει ο Ατρόμητος σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα, αλλά γιατί επιθυμεί να εξαντλήσει τα περιθώρια να δεχθεί πρόταση από σύλλογο του εξωτερικού. Αν ο 42χρονος τεχνικός δεν έχει κάτι στα χέρια του στο πολύ κοντινό μέλλον, οι πιθανότητες να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Ατρόμητο δεν είναι απλώς πολλές. Μάλλον, δηλαδή, θα πρέπει να θεωρηθεί δεδομένη η παραμονή του, καθώς φαίνεται ότι δεν έχει πρόθεση να εργαστεί σε άλλη ελληνική ομάδα πλην του Ατρομήτου, δεδομένου ότι στο Περιστέρι έχει ήδη ξεκινήσει να χτίζει κάτι το οποίο δεν επιθυμεί να αφήσει στη μέση, ενώ του παρέχεται οικονομική ασφάλεια και δεν έχει να ανησυχεί για εξωαγωνιστικής φύσεως προβλήματα.

Επειδή πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο να φτάσει πρόταση ξένου συλλόγου πριν την ολοκλήρωση των play offs, αυτό που θα πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Δώνης και τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού τιμ δεν θα πουν «ναι» στα τυφλά, αλλά μόνο αν η προοπτική που τους παρουσιάζεται τους καλύπτει.

Οι φίλοι του Ατρομήτου θα πρέπει να κάνουν λίγες ημέρες υπομονή για να μάθουν ποιος τελικά θα κάθεται στον πάγκο τη νέα σεζόν. Η ουσία όμως είναι ότι ο χρόνος έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα και με τα μέχρι τώρα δεδομένα, το ενδεχόμενο να μην αλλάξει το παραμικρό συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες από αυτό που θέλει τον Σπανό να ψάχνει τον αντικαταστάτη του Δώνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα