Θετικός ο ΑΣ ΠΑΟΚ για Σαββίδη

23:33 9/5/2012 - Πηγή: OnSports

Θετικός ώστε να βοηθήσει κάθε κίνηση, στόχος της οποίας θα είναι η ενίσχυση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εμφανίστηκε ο ΑΣ, εξουσιοδοτώντας έτσι στο σημερινό (09/05) Δ.Σ. τον πρόεδρο Θανάση Κατσαρή να ξεκινήσει συζητήσεις με τον Ιβάν Σαββίδη για το ποσοστό των μετοχών που κατέχει.

Ο ομογενής επιχειρηματίας ενδιαφέρεται για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του «Δικέφαλου» και όπως ήταν φυσικό το θέμα απασχόλησε το συμβούλιο του Ερασιτέχνη την Τετάρτη.

Ζήσης Βρύζας και Παντελής

Κωνσταντινίδης έτσι, έδωσαν το «παρών» στο Δ.Σ. ενημερώνοντας τον Θανάση Κατσαρή και τους συνεργάτες του για τις εξελίξεις στην υπόθεση, αλλά και την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο σύλλογος, ενώ έγινε και ειδική αναφορά στο θέμα με το πάγιο ποσό (500.000 ευρώ) που ζητάει ο Σαββίδης, όσον αφορά στο ποσοστό που δικαιούται ο ΑΣ από την ΠΑΕ.

Ακολούθως, οι σύμβουλοι του Ερασιτέχνη συζήτησαν το συγκεκριμένο θέμα, καταλήγοντας πως από τη στιγμή που οποιαδήποτε κίνηση γίνει για το καλό του ΠΑΟΚ και εντός πλαισίου νομιμότητας, δεν είναι αντίθετοι.

Κάτι που σημαίνει πως ο πρόεδρος του ΑΣ, Θανάσης Κατσαρής θα κάτσει με θετική διάθεση τις επόμενες μέρες στο ίδιο τραπέζι με την πλευρά του υποψήφιου αγοραστή, όπου θα τεθεί επί τάπητος το θέμα του ποσοστού που έχει στην κατοχή του.

Μετά και από αυτήν την εξέλιξη και όπως όλα δείχνουν, το ενδιαφέρον Σαββίδη έχει μπει στην τελική του ευθεία και εκτός απροόπτου πλησιάζει στο αίσιο τέλος του, το οποίο θα «γραφτεί» με το δάνειο των δύο εκατομμυρίων και αργότερα με την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Από εκεί και πέρα τέλος και όσον αφορά στις εκλογές του ΑΣ ΠΑΟΚ, αποφασίστηκε πως η πρώτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 21 Μαΐου, στην οποία λογικά δεν θα υπάρχει απαρτία και η επαναληπτική έτσι εκλογική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στις 28 Μαΐου. Την επομένη δε θα ψηφίσουν τα μέλη για τη νέα διοίκηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα