Θρίαμβος με 10-1 για τους Όριολς του Μαρκάκη

Ο Wei-Yin Chen οδήγησε τους Μπάλτιμορ Όριολς του Νικ Μαρκάκη στο ευρύ 10-1 σε βάρος των Όκλαντ Αθλέτικς.

Ο Chen (2-0) παραχώρησε έξι hits, αλλά δέχθηκε το πρώτο run στο έκτο inning από home run του Johnny Gomes. Ωστόσο, ο Chris Davis είχε τέσσερα RBIs και ένα δικό του home run,

ενώ οι Adam Jones και Robert Andino πέτυχαν από τρία hits. Ένα run και 1/4 hits σημείωσε ο ελληνικής καταγωγής outfielder, Νικ Μαρκάκης.

Σχετικά εύκολη νίκη με 7-2 πέτυχαν οι Τέξας Ρέιντζερς επί των Τάμπα Μπέι Ρέις. Ο Colby Lewis (3-0) επικράτησε του Jeff Niemann (1-3) παραμένοντας στο βουναλάκι για επτά innings. Ακόμα, ο Adrian Beltre σημείωσε το τέταρτο του home run για τους Τεξανούς, ενώ ο Matt Joyce το πέμπτο του για τους Ρόκις. Στα 24 RBIs έφτασε ο Josh Hamilton, ο οποίος ηγείται της σχετικής κατάταξης.

O Hanley Ramirez σημείωσε το 2-out νικητήριο single στο ένατο inning και οι Μαϊάμι Μάρλινς επικράτησαν με 3-2 των Αριζόνα Ντάιμοντμπακς. Μάλιστα ο Braz Ziegler (0-1) έκανε σκόπιμο walk στον Jose Reyes, ώστε να αντιμετωπίσει τον Ramirez στην τελευταία φάση της αναμέτρησης. Στο όγδοο κομμάτι του ματς, ο Logan Morrison είχε ισοφαρίσει σε 2-2 με ατομικό home run, το δεύτερο φετινό του.

Οκτώ θετικά innings έκανε ο Tim Lincecum (2-2) και οι Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς κέρδισαν με 2-1 τους Σαν Ντιέγκο Πάντρες. Μάλιστα ο pitcher των «γιγάντων» είχε 1/2 hits, αλλά ο Brandon Belt «έγραψε» το νικητήριο double στο έβδομο inning. Στο ένατο ο Santiago Casilla έκανε το τρίτο του save και οριστικοποίησε το τελικό αποτέλεσμα.

Ένα walk off home run του Matt Kemp στο δέκατο inning διαμόρφωσε το 4-3 των Λος Άντζελες Ντότζερς σε βάρος των Ουάσινγκτον Νάσιοναλς. Το σκορ είχε ανοίξει υπέρ των «εθνικών» με home run του Adam LaRoche στο έβδομο inning, αλλά οι Ντότζερς ισοφάρισαν άμεσα. Το ίδιο συνέβη ύστερα από το 3-1 των Νάσιοναλς στο ένατο κομμάτι της αναμέτρησης και στο τέλος οι εκπρόσωποι της «πόλης των αγγέλων» συμπλήρωσαν 15 νίκες σε 21 παιχνίδια.

Έξι σερί νίκες συμπλήρωσαν οι Μπόστον Ρεντ Σοξ με το 1-0 σε βάρος των Σικάγο Ουάιτ Σοξ. Ο Andrian Gonzalez σημείωσε το μοναδικό RBI και ο Jon Lester (1-2) επικράτησε του Jake Peavy (3-1).

Τέσσερα RBIs και ένα home run είχε ο Lucas Duda στο 7-5 των Νιου Γιορκ Μετς στην έδρα των Κολοράντο Ρόκις. Έτσι βοήθησε τον Dillon Gee (2-2), ενώ ο Frank Francisco «καθάρισε» τον αγώνα με το πέμπτο του φετινό save. Για τους Ρόκις ο Dexter Fowler πέτυχε το τέταρτό του home run.

Πρωταγωνίστησε με τρία RBIs και ένα home run o Carlos Ruiz στο 5-2 των Φιλαδέλφεια Φίλις επί των Σικάγο Καμπς. Επίσης, ο Joe Blanton (2-3) έφτασε στο όγδοο inning, το οποίο ολοκλήρωσε ο Chad Qualls, ενώ ο Jonathan Papelbon συμπλήρωσε επτά saves.

Την πρώτη του φετινή νίκη πήρε ο Erik Bedard (1-4) στο 4-2 των Πίτσμπουργκ Πάιρετς με τους Ατλάντα Μπρέιβς. Άλλωστε ο Alex Presley σημείωσε hit για δωδέκατο διαδοχικό παιχνίδι, είχε ένα RBI και δύο runs.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

National League
Σέιντ Λούις Κάρντι

Keywords
Τυχαία Θέματα