Θρίαμβος με 6-0 για Σέιμπερς

06:37 9/2/2012 - Πηγή: OnSports

Οι Μπάφαλο Σέιμπερς συνέτριψαν με 6-0 τους παγκόσμιους πρωταθλητές Μπόστον Μπρούινς επιδεικνύοντας στοιχεία... μεγάλης ομάδας.

Ο Jason Pominville πέτυχε δύο γκολ, ενώ ο Ville Leino μοίρασε ισάριθμες ασίστ, αλλά ο Ryan Miller ήταν αυτός που ξεχώρισε. Άλλωστε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων σταμάτησε τις 36 προσπάθειες των κατόχων του Stanley Cup

και διασφάλισε την επιτυχία της ομάδας του Μπάφαλο.

Τα άλλα γκολ των γηπεδούχων σημειώθηκαν από τους Tyler Ennis, Drew Stafford, Christian Ehrhoff και Patrick Kaleta. Μάλιστα οι Σέιμπερς έχουν ρεκόρ 5-0-4 στα 9 τελευταίος εντός έδρας παιχνίδια τους, ενώ οι Μπρούινς έχουν 5-6-1 στα δώδεκα τελευταία τους συνολικά.

Μεταξύ άλλων, ο Tuukka Rask αντικαταστάθηκε στην αρχή της δεύτερης περιόδου, αφού είχε δεχθεί τρία γκολ σε δέκα σουτ. Ο Tim Thomas δεν τα πήγε πολύ καλύτερα στην θέση του τερματοφύλακα με τρία γκολ παθητικό σε 19 σουτ.

Το συγκεκριμένο θριαμβευτικό αποτέλεσμα έφερε τους Σέιμπερς στους 52 βαθμούς, στην 13η θέση της ανατολικής περιφέρειας και 9 βαθμούς μακριά από την σχετική προνομιούχα οκτάδα. Από την πλευρά τους, οι πρωτοπόροι της Northeast έμειναν στους 68 βαθμούς και στην δεύτερη θέση της Ανατολής.

Keywords
Τυχαία Θέματα