Θύμα απαγωγής ο Ramos!

Ο catcher των Ουάσινγκτον Νάσιοναλς, Wilson Ramos, επέστρεψε στην Βενεζουέλα έπειτα από το τέλος της σεζόν, αλλά εκεί τον περίμεναν δυσάρεστες εξελίξεις.

Ο 24χρονος ανερχόμενος άσος του μπέιζμπολ βρισκόταν στο σπίτι του με την οικογένεια του, όταν εισέβαλαν σε αυτό άγνωστοι άνδρες. Αυτοί τον άρπαξαν και έφυγαν γρήγορα από την οικία. Προφανώς οι κακοποιοί επιδιώκουν να πάρουν κάποια χρήματα, για να τον επιστρέψουν, αλλά η τοπική αστυνομία έχει ήδη ξεκινήσει τις σχετικές έρευνες, ώστε να αποφευχθεί αυτό το σενάριο.

Οι

άνθρωποι των «εθνικών» δεν έχουν επιβεβαιώσει ακόμα την δυσάρεστη εξέλιξη, αλλά μέλη της οικογένειας του έχουν ήδη δημοσιοποιήσει την απαγωγή του Ramos με δηλώσεις τους. Μέχρι στιγμής, οι δράστες δεν έχουν επικοινωνήσει με κάποιον γνωστό του αθλητή, αλλά αυτό αναμένεται να συμβεί εντός των επόμενων ωρών.

Αυτό δεν είναι το πρώτο σχετικό περιστατικό στην Βενεζουέλα, αφού οι πλούσιοι παίκτες του MLB γίνονται συχνά-πυκνά στόχοι κακοποιών. Άλλωστε αντίστοιχες περιπέτειες έχουν περάσει αρκετοί ποδοσφαιριστές της Νότιας Αμερικής, όποτε δεν πρέπει να προκαλεί τρομερή εντύπωση η περίπτωση του Ramos.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα