Θύμα του κυκλώματος της Θεσσαλονίκης και ο Ντέμης

Θύματα της εγκληματικής οργάνωσης, η οποία εξαρθρώθηκε τις προηγούμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη, είχαν πέσει, σύμφωνα με ρεπορτάζ του newsbomb, περισσότερα από 2.000 άτομα. Ανάμεσα σε αυτά, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Έθνος» και ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Μεταξύ των θυμάτων της εγκληματικής οργάνωσης της Θεσσαλονίκης

φέρεται, σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος», να ήταν και ο Ντέμης Νικολαΐδης. Σύμφωνα με την εφημερίδα, η οποία δημοσιεύει το περιεχόμενο της δικογραφίας, ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, Ντέμης Νικολαΐδης, φέρεται να μιλούσε συχνά με άνθρωπο του κυκλώματος.

Από τον συνδυασμό των τηλεφωνικών επικοινωνιών προέκυψε, σύμφωνα πάντα με τα όσα δημοσιεύονται στην εφημερίδα, ότι ο ποδοσφαιριστής τον Αύγουστο του 2010 δανείστηκε το χρηματικό ποσό των 350.000 ευρώ, καταβάλλοντας μηνιαίως δόση ύψους 51.800 ευρώ, η οποία αντιστοιχούσε σε τόκους και μέρος του κεφαλαίου.

Το αρχικό μηνιαίο επιτόκιο του δανεισμού ανερχόταν σε 10%. Λόγω της συνέπειας του Νικολαΐδη στην αποπληρωμή των δόσεων, το επιτόκιο διαμορφώθηκε σε 6,5%. Συνολικά ο Νικολαΐδης για το ποσό των 350.000 ευρώ επέστρεψε το ποσό των 620.000 ευρώ.

Επίσης ζήτησε εκ νέου δάνειο αγνώστου χρηματικού ποσού, μεγαλυτέρου από το προηγούμενο, δίχως να διαπιστωθεί η συνομολόγησή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα