Τη στήριξη του κόσμου ζητάει ο Λίβανος

Δύσκολη εντός έδρας αποστολή έχουν να φέρουν εις πέρας αύριο (01/04) οι παίκτες της ΜΕΝΤ, καθώς υποδέχονται το δεύτερο Φιλαθλητικό.

Το συγκρότημα της Τούμπας, που είχε ηττηθεί με μόλις έναν πόντο στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στου Ζωγράφου, θέλει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις μετά την ήττα στην Αμαλιάδα, από τον Κόροιβο. Ο προπονητής του, Γιάννης Λίβανος, έχει πλήρη επίγνωση της δυσκολίας του αγώνα, για αυτό ζητάει από όλους όσοι αγαπούν την ομάδα να τη στηρίξουν. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για την ήττα από τον Κόροιβο, στο τελευταίο παιχνίδι τους, στην Αμαλιάδα:

«Εξ αρχής ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας με μια πολύ καλή ομάδα, που μάλιστα γίνεται ακόμα καλύτερη στα εντός έδρας παιχνίδια. Η ομάδα μας χωρίς καθόλου ρυθμό στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση, ουσιαστικά διεκδίκησε μόνο ένα δεκάλεπτο τη νίκη».

Για τον αυριανό (01/04) εντός έδρας αγώνα με το Φιλαθλητικό: «Θέλουμε να αφήσουμε πίσω την ήττα και κυρίως την κακή εμφάνιση και να δουλέψουμε όσο το δυνατόν καλύτερα για τον επόμενο πολύ δύσκολο αγώνα με μία από τις καλύτερες ομάδες, το Φιλαθλητικό. Στο συγκεκριμένο αγώνα θα θέλαμε δίπλα μας όλους όσοι αγαπούν την ομάδα μας και την υποστηρίζουν, για να απολαύσουν ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα