Την Πέμπτη η απόφαση για την έναρξη της Α1

Η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής την Πέμπτη (13/10) θα κρίνει την ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών.

Η συνάντηση των εκπροσώπων των σωματείων της Α1 γυναικών με την ΕΟΠΕ ολοκληρώθηκε, απόφαση όμως για την έναρξη του πρωταθλήματος, που σύμφωνα με το πρόγραμμα επρόκειτο να ξεκινήσει το Σάββατο (15/10), δε βγήκε!

Η οριστική απόφαση για το πρώτο σερβίς θα ληφθεί την Πέμπτη (13/10), μετά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, η

οποία θα ασχοληθεί με το βασικό εμπόδιο για την έναρξη της σεζόν, τις αμοιβές των διαιτητών. Εφόσον η ΟΔΒΕ συμφωνήσει, οι ομάδες θα μπουν στο γήπεδο με μία εβδομάδα καθυστέρηση (το ενδεχόμενο να ξεκινήσουν οι αγώνες το Σάββατο θεωρείται μάλλον απίθανο), διαφορετικά δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο η Α1 να αρχίσει το Νοέμβριο, μετά τη διακοπή για το προ-ολυμπιακό τουρνουά.

Τη συζήτηση στην ΕΟΠΕ απασχόλησε επίσης η αναζήτηση τηλεοπτικής στέγης (θα υπάρξουν επαφές με ConnX και Nova), η στατιστική κάλυψη του πρωταθλήματος (θα την αναλάβουν και φέτος οι ομάδες), αλλά και η χορηγία, όπου θα γίνει προσπάθεια, με τη συνδρομή της ΕΟΠΕ, να επιτευχθεί συνεργασία με τον ΟΠΑΠ.

Keywords
Τυχαία Θέματα