Το 90% των μετοχών της Νίκης θέλει ο Δαλούκας!

Να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, με την προϋπόθεση όμως να μην επωμιστεί τις οφειλές των παλαιότερων διοικήσεων, θέλει ο Γιώργος Δαλούκας, όπως διεμήνυσε στους οπαδούς στη χθεσινή (29/12) συνάντηση.

«Θα γίνω μεγαλομέτοχος χωρίς τις προσφυγές, γιατί αλλιώς είναι σα να χτίζουμε παλάτια στην άμμο» είπε ο Γιώργος Δαλούκας στους οπαδούς της Νίκης Βόλου στη συνάντηση που έγινε χθες (29/12) στο «Volos Palace», ξεκαθαρίζοντας με αυτόν τον τρόπο τις προθέσεις του.

Γνωστοποίησε, επίσης, ότι συναντήθηκε με

τον Στράτο Γιδοπουλο, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι του παραχωρεί τις μετοχές του (ανέρχονται στο 28%), χωρίς όμως να πληρώσει παλιές προσφυγές, και υπογράμμισε ότι θέλει να γίνει κάτοχος του 90% των μετοχών της ΠΑΕ (το 10% θα είναι του Ερασιτέχνη) για να μπορέσει η ομάδα να λειτουργήσει σωστά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας mycitynews, ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ τόνισε ότι δεν σκοπεύει να πληρώσει ούτε ένα ευρώ για τις παλιές προσφυγές ποδοσφαιριστών (υπολογίζονται περίπου στις 400.000 ευρώ), απεναντίας είναι διατεθειμένος να καλύψει όλα τα έξοδα που θα προκύψουν μέχρι το τέλος της σεζόν είτε αυτά αφορούν στο ποδοσφαιρικό τμήμα είτε σε χρέη προς την ΕΠΑΕ, τα Τουριστικά Ακίνητα για το Πανθεσσαλικό, το ΙΚΑ και την Εφορία.

Μάλιστα, ζήτησε εγγράφως όλοι οι μέτοχοι να υπογράψουν ότι οι παλιές προσφυγές μέχρι και το 2011 θα τακτοποιηθούν από τα μέλη των παλιών διοικήσεων: «Δε με ενδιαφέρει πώς θα πληρωθούν. Ας κόψουν τον λαιμό τους. Δεν μπορώ να το πω πιο ξεκάθαρα».

Ακόμη, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, έγινε οικονομική ανάλυση της ΠΑΕ:
α) ότι δηλαδή υπάρχει χρέος προς τα Τουριστικά Ακίνητα για το Πανθεσσαλικό ύψους 75.000 ευρώ, που πρέπει να ρυθμιστεί, προκειμένου να παίξει εκεί η Νίκη επίσημο αγώνα,
β) ότι υπάρχει ρυθμισμένο χρέος 200.000 ευρώ προς το ΙΚΑ και το ίδιο ποσό προς την εφορία, προς την οποία όμως υφίσταται και μία οφειλή άλλων 200.000 ευρώ έως το 2013, που δεν έχει ρυθμισθεί.
γ) ότι η ΠΑΕ Νίκη υποχρεούται να δώσει 65.000 ευρώ στην ΕΠΑΕ και 55.000 ευρώ στην ΕΠΟ για πρόστιμα και άλλα οφειλόμενα.

Ο Δαλούκας τόνισε ότι το μπάτζετ της ομάδας υπολογίζεται στα 310.000 ευρώ μέχρι το τέλος της χρονιάς, χωρίς τις μεταγραφές. Παραδέχτηκε ότι οι παίκτες είναι μερικώς… πληρωμένοι και ότι ο Πετράς, ο Μπουσινάκης και ο Βλάχος κατέθεσαν προσφυγή.

Τέλος, ο εκτελεστικός διευθυντής γνωστοποίησε ότι στα ταμεία της ΠΑΕ τα τελευταία δέκα χρόνια από επιχορηγήσεις του κράτους και του ΟΠΑΠ έχουν μπει 7.5 εκ. ευρώ, ξεκαθάρισε ότι η μόνη λύση είναι ο εισαγγελέας, προκειμένου να γίνει έρευνα και να προσωποποιηθούν τα χρέη, που δημιουργήθηκαν αδικαιολόγητα και όσοι βρεθούν ότι ευθύνονται και δεν έχουν να πληρώσουν, να τους κατάσχονται τα περιουσιακά τους στοιχεία, ενώ απέρριψε τη λύση της Δ’ Εθνικής, καθώς η ομάδα θα μείνει εκεί αναγκαστικά τρία χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα