Το αήττητο σερί της Γλυφάδας

11:07 2/4/2012 - Πηγή: OnSports

Το αήττητο σερί των έξι αγωνιστικών του ΑΟ Γλυφάδας στο νότιο όμιλο της Football League 2, που τον έχει «πλασάρει» στα play off και σε θέση ανόδου.

Οι «κόκκινοι» ηττήθηκαν τελευταία φορά στις 18 Φεβρουαρίου με αντίπαλο τη Ζάκυνθο, η οποία επικράτησε 2-1 στο Ελληνικό. Έκτοτε μετρούν τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες, ένα στατιστικό που τους έχει φέρει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα του νοτίου ομίλου και πολύ

κοντά στο στόχο της ανόδου, τουλάχιστον μέσω των play off.

Μάλιστα, από τις 15 Ιανουαρίου, οπότε ο Μουράτ Σεροπιάν έκανε ντεμπούτο στον πάγκο του ΑΟ Γλυφάδας, η ομάδα σε δέκα ματς έχει τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες.

Η αξιοποίηση του Γιάννη Ταραλίδη

Στην ομολογουμένως θετική πορεία του ΑΟ Γλυφάδας στο πρωτάθλημα, μπορεί να προστεθεί και η αξιοποίηση του Γιάννη Ταραλίδη από τον Μουράτ Σεροπιάν. Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος αποτελεί από τα πιο έμπειρα στελέχη στο ρόστερ της ομάδας, μέχρι την 4η αγωνιστική είχε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, ο τέως τεχνικός του συλλόγου, Νίκος Γκουλής, εμπιστεύθηκε τον Ταραλίδη μόλις 140 λεπτά στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, εκ των οποίων στα δύο παιχνίδια μπήκε ως αλλαγή, στο ένα αγωνίσθηκε ως βασικός και στο άλλο αντικαταστάθηκε στο 32ο λεπτό.

Από την 6η αγωνιστική, όταν ο Μουράτ Σεροπιάν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΑΟ Γλυφάδας, επιχείρησε να αξιοποιήσει ένα από τα πιο ισχυρά «όπλα» της ομάδας του. Καθιέρωσε τον Γιάννη Ταραλίδη στο βασικό σχήμα και έκτοτε ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έχει 875 λεπτά χρόνο συμμετοχής σε δέκα αναμετρήσεις και τέσσερα γκολ, εκ των οποίων τα δύο με φάουλ!

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όποτε σκοράρει ο Ταραλίδης, ο ΑΟ Γλυφάδας δεν χάνει, αφού μετρά τρεις νίκες και μία ισοπαλία.

Τα παιχνίδια στα οποία έχει σκοράρει ο Γιάννης Ταραλίδης:

21/01/12: ΑΟ Γλυφάδας – Προοδευτική: 4-2
4/03/12: ΑΟΧ – ΑΟ Γλυφάδας: 1-1
11/03/12: ΑΟ Γλυφάδας- Ηλυσιακός: 3-0
1/04/12: ΑΟ Γλυφάδας- Καλαμάτα: 3-1

Keywords
Τυχαία Θέματα