Το απόλυτο για τον τίτλο θέλει ο Μαντσίνι!

11:03 5/4/2012 - Πηγή: OnSports

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι επιμένει ότι, για να μπορέσει να ελπίζει στην κατάκτηση του τίτλου, η Μάντσεστερ Σίτι οφείλει να πάρει επτά νίκες στα ισάριθμα εναπομείναντα παιχνίδια της στην Πρέμιερ Λιγκ…

Ο Ιταλός τεχνικός των «πολιτών» έχει ήδη παραδεχτεί πως, με δυο νίκες στους αγώνες που έχει αυτή την εβδομάδα η Γιουνάιτεντ, το πρωτάθλημα θα μείνει στο Μάντσεστερ αλλά στην… άλλη του πλευρά!

«Μετά το ματς με την Σάντερλαντ, είπα στους παίκτες μου «πιστέψτε στους εαυτούς σας». Έχουμε άλλα επτά ματς, άρα 21 βαθμούς. Νομίζω πως με 92 πόντους θα κερδίσουμε τον τίτλο. Είναι σημαντικό

να πάμε στο ντέρμπι (σ.σ. με την Γιουνάιτεντ) με έναν ή δυο βαθμούς διαφορά. Φυσικά θα είναι δύσκολο γιατί δεν ξέρω αν προλαβαίνουν να χάσουν έξι πόντους, αλλά εμείς πρέπει να πιστέψουμε σε αυτό», είπε αρχικά ο Μαντσίνι.

Και συμπλήρωσε: «Το μήνυμα προς τους οπαδούς μας είναι το ίδιο. Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Πρέπει να είμαστε πάντα δυνατοί. Ίσως αυτή την στιγμή να θεωρούμε ότι είναι δύσκολο, αλλά μπορεί να είναι αρκετό απλά να φέρουμε μερικά καλύτερα αποτελέσματα από την Γιουνάιτεντ».

Keywords
Τυχαία Θέματα