Το «μπαμ» της βραδιάς από τους Άιλαντερς

Το NHL έχει μπει πλέον στο ελληνικό δελτίο στοιχήματος και ελάχιστοι θα μπορούσαν να προβλέψουν το 5-4 των Νιου Γιορκ Άιλαντερς στην έδρα των Ντάλας Σταρς.

Όταν είναι σε καλή βραδιά ο Matt Moulson, όμως, ο οποίος αποτελεί ένα από τα «βαριά» χαρτιά των Άιλαντερς, τότε τα πάντα μπορούν να συμβούν. Τέσσερα... ολόκληρα γκολ σημείωσε ο Moulson στο Ντάλας και έφτασε τα 13 φετινά.

Στην πρώτη περίοδο, μάλιστα, πέτυχε δύο διαδοχικά και διαμόρφωσε

μόνος του το 2-0. Στην δεύτερη, ο Dylan Reese σημείωσε το 3-0, αλλά εντός τριών λεπτών, τα «αστέρια» ισοφάρισαν σε 3-3! Οι Tomas Vincour, Eric Nystrom και Jake Dowell έδωσαν το... κίνητρο στο πραγματικό «αστέρι» του αγώνα να πετύχει δύο ακόμα τέρματα, το ένα 27 δευτερόλεπτα ύστερα από το 3-3 και το άλλο 52 δευτερόλεπτα ύστερα από το 4-4 που σημείωσε ο Tom Wandell 3:52 πριν το τέλος της δεύτερης περιόδου.

Το 5-4 έμεινε αναλλοίωτο μέχρι το τέλος της τρίτης περιόδου, αλλά ακόμα και να ισοφάριζαν τα «αστέρια», ο Moulson μάλλον θα έβρισκε τρόπο να δώσει το προβάδισμα στους «νησιώτες». Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Al Montoya αντικατέστησε τον Rick DiPietro στην τρίτη περίοδο σαν γκολκίπερ των νικητών.

Με το... έτσι θέλω του Moulson, οι Νεοϋορκέζοι συμπλήρωσαν 21 βαθμούς και αποχωρίστηκαν επιτέλους της τελευταίας θέσης της ανατολικής περιφέρειας του NHL. Από την άλλη, ο σύλλογος του Ντάλας έμεινε στους 31 βαθμούς και στην τρίτη θέση της Δύσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα