Το «δράμα» των Ράφα και Νόλε... (video)

Ίδρωσαν την φανέλα οι Ναδάλ και Τζόκοβιτς στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν, αλλά το πραγματικό «δράμα» τα έζησαν στην απονομή!

Δεν τους έφτανε που επί έξι ώρες –συν όση ώρα ήταν τα νεύρα τους κρόσσια πριν τον τελικό- έγραψαν χιλιόμετρα μέσα στο κορτ τρέχοντας, δεν φτάνει το στρες ενός τέτοιου επικού αγώνα, ούτε οι 25 βαθμοί Κελσίου και η υγρασία της Μελβούρνης, ούτε καν το προχωρημένο της ώρας, 2:00 μετά τα μεσάνυχτα.

Το χειρότερο ήταν τα 10 λεπτά ομιλιών και περιγραφών των άθλων τους από τους φρέσκους και κουστουμάτους διοργανωτές που λίγο έλειψε να στείλουν τους δύο τενίστες λιπόθυμους

στα αποδυτήρια.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, Ναδάλ και Τζόκοβιτς υπέφεραν όσο ο πρόεδρος της χορηγού εταιρείας μιλούσε, εκείνοι προσπαθούσαν απλώς να σταθούν όρθιοι. Αντε πηδηματάκια, άντε επί τότου στρέτσινγκ… Ο Ναδάλ φοβήθηκε μήπως έχασε κάτι πολυτιμότερο από την νίκη στην διάρκεια των έξι ωρών απέναντι στον Νόλε, τσέκαρε –«οκ» εκεί ήταν όλα.

Τα πόδια έτρεμαν… Αντε μπας και κρατάει το φιλέ… Κάτι έσωσε αυτό –κι ας τον τιμώρησε λίγο νωρίτερα.

Ο Σέρβος, έριχνε σίγουρα «ευχές» από μέσα του. Γυάλισε και το μάτι του όταν είδε κι άλλον στο μικρόφωνο. Παραπατούσε, λίγο έλειψε να χάσει την ισορροπία του. Εκανε νοήματα, αλλά τίποτα.

Και κάποια στιγμή «αλληλούια»! Οι διοργανωτές τους έφεραν καρέκλες και νερό! Σιγά μην διέκοπταν τους λόγους…

Keywords
Τυχαία Θέματα