Το «ευχαριστώ» της Χαλκίδας

Πάνοπλη βρίσκεται από σήμερα το πρωί (31/03) στο Ηράκλειο η Χαλκίδα, εν όψει του αυριανού (01/04) αγώνα της με τον Ηρόδορο.

Ο Λευτέρης Καλογήρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, έτσι καταστρώνει απερίσπαστος τα πλάνα του για την εξουδετέρωση των Κρητικών. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το απόγευμα στα Δύο Αοράκια, με τους διοικούντες τη Χαλκίδα

να εκδίδουν ευχαριστήρια ανακοίνωση τόσο προς τον Οργανισμό Άθλησης του Δήμου Ηρακλείου για την παραχώρηση του κλειστού όσο και προς τον πρόεδρο του Ηρόδοτου για την αλλαγή της ώρας έναρξης του αγώνα.

Η ανακοίνωση: «Οι άνθρωποι του Γυμναστικού ευχαριστούν θερμά και τον πρόεδρο του Ηρόδοτου για τη συμφωνία της αλλαγής της ώρας, αλλά και τον Οργανισμό Άθλησης του Δήμου Ηρακλείου για την ευγενική παραχώρηση του καινούργιου κλειστού γυμναστηρίου στα Δύο Αοράκια το Σάββατο 31/03 το μεσημέρι στην ομάδα του Γυμναστικού, για να πραγματοποιήσει την προγραμματισμένη προπόνηση του Σαββάτου (αφού η ομάδα της Χαλκίδας βρίσκεται στο Ηράκλειο από το Σάββατο το πρωί)».

Keywords
Τυχαία Θέματα