Το μίσος του Μπενίτεζ

Ο Ράφα Μπενίτεζ αποτελεί παρελθόν από την Λίβερπουλ αρκετό καιρό, αλλά η σχέση… μίσους με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον… αντέχει.

Το 2009, ο Σερ Άλεξ είχε ανοίξει αυτή τη κόντρα κατηγορώντας τον Μπενίτεζ ότι προσπαθεί να επηρεάσει συναισθηματικά τις εξελίξεις γύρω από τις δύο ομάδες, την Λίβερπουλ και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσω δηλώσεων. Από τότε δεν τα έχουν… βρει.

Μάλιστα, αν και δεν είναι πλέον αντίπαλοι, ο Ισπανός κόουτς αναφέρθηκε στον τρόπο, με τον οποίο χτίστηκε η «αυτοκρατορία» των «κόκκινων διαβόλων»:

«Αν αναλύσεις την πορεία των μεταγραφών

όλα αυτά τα χρόνια, Ρούνεϊ, Φέρντιναντ κτλ., τότε θα διαπιστώσεις ότι καταβλήθηκαν αρκετά χρήματα για νεαρούς ποδοσφαιριστές. Κάθε χρόνο η Γιουνάιτεντ βελτιώνεται. Αυτό δεν συμβαίνει λόγω των συνεντεύξεων, αλλά λόγω χρημάτων».

Ανέλυσε ακόμα περισσότερο τον ρόλο του προπονητή στις συνεντεύξεις, αφού αναφορικά με αυτές κατηγορήθηκε εξαρχής ο ίδιος ο Μπενίτεζ:

«Μπορεί να είσαι ο καλύτερος στις συνεντεύξεις τύπου και να βοηθάς την ομάδα σου με παιχνίδια μέσω του Τύπου, αλλά στο τέλος οι ποδοσφαιριστές κερδίζουν και χάνουν τα ματς. Αυτός είχε καλύτερη ομάδα και κέρδιζε».

Από τις 23 Δεκεμβρίου του 2010 ο Μπενίτεζ παραμένει… άνεργος. Ο 51χρονος κόουτς απολύθηκε τότε από την Ίντερ και αναζητά ακόμα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Keywords
Τυχαία Θέματα