Το νεανικό πρόσωπο του ΟΦΗ της νέας περιόδου

Αν ισχύσουν τα νέα δεδομένα για την αδειοδότηση του ΟΦΗ, η ομάδα δεν θα έχει καμία σχέση με τη φετινή.

Οι Κρητικοί δεν θα μπορούν να ανανεώσουν κανένα συμβόλαιο πλέον από αυτά του λήγουν, ενώ οι μόνες μεταγραφές που θα έχουν δικαίωμα να κάνουν είναι Ελλήνων παικτών κάτω από 22 ετών. Αυτό σημαίνει πως ο ΟΦΗ

θα παρουσιάσει ένα σύνολο με νέα πρόσωπα μικρής ηλικίας, όπου στόχος του θα είναι η παραμονή στην Super League. Για να συμπληρώσει το ρόστερ, θα πρέπει στηριχτεί σε παίκτες από τα τμήματα υποδομής και σε νεαρά ταλέντα κυρίως από την Κρήτη.

Τα συμβόλαια που λήγουν είναι 14 και συγκεκριμένα των Πολυχρόνη Βεζυρίδη, Άρη Γαλανόπουλου, Λάζαρου Χαριτωνίδη, Στάθη Ταυλαρίδη, Μηνά Πίτσου, Γιώργου Γεωργίου, Ματίας Βερόν, Κένταλ Ουκάρ, Ζέλικο Κάλαϊτζιτς, Μπόλντιζαρ Μποντόρ, Μίρνες Σίσιτς, Χόρχε Λόπεθ, Βαγγέλη Μάντζιου και Φώτη Παπουλή.

Σε αυτή τη λίστα των παικτών που θα αποχωρήσουν θα πρέπει να συμπεριληφθεί και ο Ζόρντι Λόπεθ που έχει μεν συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, όμως έχει καταθέσει προσφυγή για τα δεδουλευμένα του και την ελευθερία του.

Τα εννέα συμβόλαια που μένουν είναι αυτά των Φίλιππου Σαχσανίδη, Γεννάδιου Ξενοδόχωφ, Χρήστου Μπούρμπου, Μανόλη Μονιάκη, Ντένις Σόουζα, Μανόλη Ζαχαράκη, Παναγιώτη Ζορμπά, Νικομανώλη Νύκταρη και Λεωνίδα Καμπάνταη.

Ερωτηματικό αποτελεί η παραμονή του Φρανσίσκο Βάντο ο οποίος ενώ έχει συμβόλαιο ως το 2013, αλλά έχει ζητήσει αυτό να λυθεί και να αποχωρήσει, αξιώνοντας και το ποσό των 5.000 ευρώ. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να ζητήσει να αποχωρήσει και κάποιος από αυτούς τους εννέα, με δεδομένο ότι σε όλους οφείλονται χρήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα