Το πανόραμα της Δ’ Εθνικής

Η δράση στην Δ’ Εθνική αυτό το Σαββατοκύριακο είχε ανατροπές στη βαθμολογία, σπάσιμο… σερί, μικροεπεισόδια και πολλά γκολ.

Στον 1ο όμιλο, ο Εθνικός Σιδηροκάστρου επιβλήθηκε 4-0 του Αετού Αρριανών, στην Καβάλα τίμησαν τον Γιώργο Μάλλιο, αλλά νίκησαν 2-0 την Προσοτσάνη.

Στον 2ο όμιλο, ο Διγενής Λακκώματος επικράτησε 2-1 του Ολυμπιακού

Κυμίνων, ενώ ο Αχιλλέας Τριανδρίας πήρε «διπλό» στα Γιαννιτσά, επικρατώντας 1-0 του τοπικού ΠΑΟΚ.

Στον 3ο όμιλο, η Ακαδημία Πλαταμώνα παρέμεινε στο ρετιρέ, καθώς επικράτησε 1-0 στην Αλεξάνδρεια, ενώ η Νάουσα νίκησε 3-0 τον Εθνικό Βατερού, αλλά ο Βασίλης Αργυρίου ήταν έξαλλος με την κριτική για την ήττα της περασμένης αγωνιστικής.

Στον 4ο όμιλο, ο Αμπελωνιακός επιβλήθηκε 3-0 του Αγρότη Λιανοκλαδίου, ενώ η Ελασσόνα νίκησε την Αναγέννηση στην Καρδίτσα
2-1, ενώ μετά το τέλος του αγώνα σημειώθηκαν μικροεπεισόδια μεταξύ των οπαδών.

Στον 5ο όμιλο, η Κασσιώπη και ο Οδυσσέας Νυδρίου επικράτησαν των Αμφίλοχου (2-0) και Πίνδου Κόνιτσας (1-0), μειώνοντας στον βαθμό την απόστασή τους από τον Εθνικό Φιλιππιάδας που είχε ρεπό.

Στον 6ο όμιλο, στην Ηλεία σταμάτησε το νικηφόρο σερί του Παναιγιάλειου, καθώς έχασε 1-0 από το Πανόπουλο, αλλά ο Κουρμπανάς δεν καταλογίζει ευθύνες στους παίκτες του. Το Τσιλιβή έχασε 2-0 από τις Βρασιές και σκέφτεται σοβαρά την αποχώρηση από το πρωτάθλημα.

Στον 7ο όμιλο, η Κόρινθος στο ντεμπούτο του Γιάννη Καντά επικράτησε 1-0 της Δάφνης Ερυθρών, ενώ ο Πανναυπλιακός νίκησε 2-1 τον Παναργειακό, με τους «λύκους» να βγάζουν ανακοίνωση για τη διαιτησία και τους Ναυπλιώτες για τη φιλοξενία.

Στον 8ο όμιλο, έξι παιχνίδια από τα επτά έληξαν ισόπαλα, με τον Φωστήρα να παίρνει «σπουδαίο» διπλό 3-2 κόντρα στη Νέα Ιωνία και να μειώνει στον πόντο τη διαφορά από την κορυφή. Ενσταση κατέθεσε το Περιστέρι κατά του κύρους του αγώνα με το Καρλόβασι, που έληξε 2-2, ενώ παραιτήθηκε ο Βάλβης από την Αγία Παρασκευή.

Στον 9ο όμιλο, ο Αχαρναϊκός πήρε ισοπαλία 2-2 στη Βάρη από τον Αστέρα, ενώ ο Αιολικός έχασε 2-0 από τον Αίαντα Σαλαμίνας, με τον Δημήτρη Σπανό να υποβάλλει την παραίτησή του, αλλά τη διοίκηση να μην την κάνει δεκτή.

Στον 10ο όμιλο, ο Γιούχτας έμεινε στο 2-2 με τον Ατσαλένιο, ενώ και η Επισκοπή «κόλλησε» στο 0-0 με την Ασή Γωνιά και κερδισμένος βγήκε ο Ηρόδοτος που επικράτησε 1-0 του Ζαρού.

Keywords
Τυχαία Θέματα