Το Πεύκη – Περαμαϊκός πριν τη διακοπή


Ανώτερη ήταν η Πεύκη στον αγώνα με τον Περμαϊκό, πριν το 87ο λεπτό, στο οποίο διακόπηκε το παιχνίδι, λόγω των σοβαρών επεισοδίων που έλαβαν χώρα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και πολλές χαμένες ευκαιρίες, σε αντίθεση με την ομάδα από το Πέραμα, που ήταν άκαπνη επιθετικά.

Το σκορ άνοιξαν οι αθηναίοι στο 22΄, με ισχυρό σουτ του Ετόκα (1-0).

Στο 43΄ο τερματοφύλακας του Περαμαϊκού, Κιάκης, που ήταν σε εξαιρετική ημέρα, έκανε τριπλή επέμβαση, αποσοβώντας το 2-0. Ο Σακελλαρίου από καλή θέση έκανε το σουτ, το οποίο εξουδετέρωσε

ο Κιάκης, στην επαναφορά της μπάλας ο ίδιος παίκτης έκανε νέο σουτ, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, ο οποίος σε τρίτο κατά σειρά σουτ, αυτή τη φορά του Ετόκα, πετάχτηκε στο «Γ» της εστίας του και παραχώρησε κόρνερ!

Στο 72΄ο Ρόκο μετά από προσωπική του ενέργεια, τροφοδότησε τον Πλυθίδη, ο οποίος δεν σημείωσε το 2-0.

Ο Περαμαϊκός μείωσε στο 86΄σε 2-1 με γκολ του Γεωργίου, φάση η οποία δυστυχώς ήταν η τελευταία στο παιχνίδι, το οποίο στο επόμενο λεπτό διακόπηκε, λόγω των θλιβερών γεγονότων που ακολούθησαν.

Διαιτητής ήταν ο Βράκας από την Εύβοια.

ΠΕΥΚΗ: Κούνουπας, Κωστάκης, Καραμπέτσος, Ψιλούδης, Παπαγιώργος, Ετόκα, Οικονομέας (53΄ Πλυθίδης), Ρόκο, Σακελλαρίου, Καραδήμος (68΄Μπαλής), Μαρκομιχάλης.

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ: Κιάκης- Τριανταφυλλίδης, Φωτσινάκης, Παπακαλοδούκας Π., Καραγιάννης, Κένεντι, Δημόπουλος, Νίκο, Τάνκας, Συράκος, Γεωργίου, Παπακαλοδούκας Α (49΄ Σαλίμπασα).

Keywords
Τυχαία Θέματα