Το «review» του πρώτου γύρου στο Νότιο Όμιλο

12:57 5/3/2012 - Πηγή: OnSports

Ο πρώτος γύρος στο νότιο όμιλο της Football League 2 ολοκληρώθηκε και το Onsports επιχειρεί με... αριθμούς να κάνει τον απολογισμό των ομάδων με το πέρας των έντεκα αγωνιστικών!

Ο Πανηλειακός αναδείχθηκε πρωταθλητής χειμώνα, ο Απόλλων Σμύρνης η ομάδα με τους περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας, ο Ρούβας ο πιο… φορμαρισμένος στο φινάλε, ενώ ο ΑΟΧ

και ο Ηλυσιακός οι σύλλογοι που δεν έχουν πανηγυρίσει το «διπλό» στον όμιλο!
Ποια ομάδα, όμως, έχει στο ενεργητικό της το πιο ευρύ αποτέλεσμα και την πιο βαριά ήττα; Ποια έχει πετύχει «φουλ» της ισοπαλίας;
Το Onsports επιχείρησε να κάνει με... αριθμούς τον απολογισμό του πρώτου γύρου και σας παραθέτει ξεχωριστά τα επιτεύγματα και των έντεκα ομάδων του νοτίου ομίλου:

Πανηλειακός: Πρωταθλητής χειμώνα αναδείχθηκε ο Πανηλειακός με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου και το πέρας των 11 αγωνιστικών της Football League 2. Έχοντας τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στο νότιο όμιλο, αλλά τις περισσότερες νίκες στο πρωτάθλημα, επτά συνολικά, η ομάδα του Πύργου αποτελεί ένα από τα φαβορί για την απευθείας άνοδο στην Football League. Διαθέτει έναν φέρελπι προπονητή, τον Σωτήρη Αντωνίου, έναν άνθρωπο, τον Κώστα Ντάβαρη, που προσπαθεί μόνος του στην διοίκηση, ένα ρόστερ που βασίζεται στην ομαδικότητα και τη θέληση, παρά τα προβλήματα που υπάρχουν, και έναν κόσμο, που αποτελεί το στήριγμά του στα εντός και εκτός έδρας ματς. Όλα αυτά συνθέτουν τα στοιχεία που ο Πανηλειακός φιγουράρει με το τέλος του πρώτου γύρου μόνος πρώτος στην βαθμολογία.
Έχει πετύχει τη μεγαλύτερη νίκη, αυτή κόντρα στην Καλαμάτα με 4-1, που αποτελεί και το πιο ευρύ αποτέλεσμα σε ματς του νοτίου ομίλου. Έχει πανηγυρίσει, επίσης, σπουδαίο «διπλό» (1-0) στη Ριζούπολη απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Απόλλων Σμύρνης: Έχει την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα, αλλά και όλα τα φόντα για να πρωταγωνιστήσει τη φετινή σεζόν. Από το ξεκίνημα της χρονιάς, παραμένει το φαβορί για το απευθείας εισιτήριο στην Football League, κυρίως λόγω της εμπειρίας που διαθέτει ως ομάδα, της στιβαρής και σταθερής διοίκησης (βλέπε Σταμάτη Βελλή), των υποδομών και της λειτουργίας του συλλόγου. Έχει στο «τιμόνι» του έναν τεχνικό, τον Στάθη Σταθόπουλο, που γνωρίζει πολύ καλά την κατηγορία, διαθέτει εμπειρία και έχει στο βιογραφικό του ανόδους από τη Γ’ στη Β’ Εθνική με τον Ακρατήτο και την Καλλιθέα. Παράλληλα, η ομάδα διαθέτει ένα από τα πιο έμπειρα ρόστερ της κατηγορίας, ενώ παραμένει αήττητη μακριά από τη Ριζούπολη. Έχει συγκεντρώσει τους περισσότερους (έντεκα) βαθμούς μακριά από το «σπίτι» της, ενώ στα αρνητικά είναι η συγκομιδή βαθμών (εννιά) στην έδρα της.

Ζάκυνθος: Μεταπήδησε από τον βόρειο στο νότιο όμιλο τη φετινή σεζόν και παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, όπως οι περισσότερες ομάδες της κατηγορίας, έχει καταφέρει να αποτελέσει την έκπληξη του ομίλου. Ξεκίνησε με τον Δημήτρη Μαγκαφίνη στην τεχνική ηγεσία, όμως κάποια αρνητικά αποτελέσματα τον ανάγκασαν να αποχωρήσει από την ομάδα. Με τον Ζόραν Γέφτοβιτς πλέον σ

Keywords
Τυχαία Θέματα