Το Σάββατο το Ηρακλής – Παμβοχαϊκός, διαφωνεί ο Ολυμπιακός

Οριστική είναι η απόφαση για διεξαγωγή του αγώνα Ηρακλής – Παμβοχαϊκός το ερχόμενο Σάββατο (31/3), ενώ συζητήσεις υπάρχουν για την οριστικοποίηση της ημερομηνίας του αγώνα Φοίνικας Σύρου – Ολυμπιακός, με τους «ερυθρολεύκους» να διαφωνούν για ημέρες διεξαγωγής.

Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος πρότεινε την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Volleyleague, με την κανονική διεξαγωγή

των play offs, αρχής γενομένης το ερχόμενο Σάββατο (31/3). Το συγκεκριμένο αίτημα έγινε αποδεκτό από τις 11 ομάδες του πρωταθλήματος, ενώ η NOVA απέρριψε το ενδεχόμενο να γίνουν οι αγώνες την Κυριακή, λόγω της αγωνιστικής δράσης στη Σούπερ Λίγκα.

Έτσι, το ερχόμενο Σάββατο αναμένεται να διεξαχθεί κανονικά ο αγώνας Ηρακλής – Παμβοχαϊκός, ενώ όσον αφορά στο ματς Φοίνικας Σύρου - Ολυμπιακός, οι «ερυθρόλευκοι» διαφωνούν για τις ημέρες διεξαγωγής, ισχυριζόμενοι την απουσία του Κοκκινάκη λόγω των υποχρεώσεων του με την Εθνική εφήβων. Ο Φοίνικας Σύρου έχει προτείνει να πραγματοποιηθούν οι αγώνες Σάββατο (31/3), Δευτέρα (2/4) και Τετάρτη (4/4), με τον Ολυμπιακό όμως, να μην είναι σύμφωνος.

Στο μεταξύ, στο τρίτο παιχνίδι της σειράς του αγώνα Ηρακλής - Παμβοχαϊκός, οι αγώνες του ζευγαριού έχουν προγραμματιστεί για (31/3, 4/4 και 7/4) ο «γηραιός» δεν θα έχει στη διάθεσή του, τον έφηβο Γιώργο Τζιουμάκα και ο Παμβοχαϊκός τον Μιχάλη Λιόντα.

Keywords
Τυχαία Θέματα