Το στοίχημα φιλανθρωπίας του Γουίλσιρ

Την υπόσχεση ότι θα προσφέρει 3.000 λίρες σε φιλανθρωπικό ίδρυμα στην περίπτωση που η Τότεναμ τερματίσει πάνω από την Αρσεναλ στη φετινή Πρέμιερσιπ, έδωσε ο Τζακ Γουίλσιρ.

Με την επικράτησή της επί της Αστον Βίλα, η Τότεναμ πέρασε στην 3η θέση και βρίσκεται στο +3 από τους «κανονιέρηδες» έχοντας και παιχνίδι λιγότερο. Παρόλα αυτά, ο Τζακ Γουίλσιρ της Αρσεναλ είναι βέβαιος ότι η ομάδα του θα ξεπεράσει στο τέλος

της χρονιάς τους «πετεινούς», κάτι που συμβαίνει ανελλιπώς από το 1993 και έπειτα. Γι αυτό και ο νεαρός μέσος έβαλε στοίχημα με αυτούς που τον ακολουθούν στο Twitter με απώτερο στόχο τα χρήματα που θα μαζευτούν είτε κερδίσει αυτός, είτε οι followers να δοθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

«Οι φίλοι της Τότεναμ καυχιόνται ότι η ομάδα τους μας έχει ξεπεράσει στη βαθμολογία. Πρόκειται όμως για μαραθώνιο και όχι για μια απλή κούρσα. Προτείνω λοιπόν το εξής. Αν στο τέλος της σεζόν, η Τότεναμ βρίσκεται πιο ψηλά από την Αρσεναλ στη βαθμολογία της Πρέμιερ, θα προσφέρω 3.000 λίρες σε φιλανθρωπικό ίδρυμα. Αν αντίθετα τερματίσουμε εμείς πάνω από την Τότεναμ, κάθε οπαδός των 'πετεινών' που με ακολουθεί στο Twitter, θα μου στείλει από μία λίρα και το ποσό θα το δώσω πάλι σε φιλανθρωπικό ίδρυμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα