Το στοίχημα της κίνησης Αλαφούζου

20:22 5/5/2012 - Πηγή: OnSports

Θα μπορούσε άνετα το σημερινό κομμάτι να ξεκινάει με την παρότρυνση «καλή ψήφο». Άλλωστε όλοι όσοι πιστεύουν ότι… κάτι είναι, θεωρούν υποχρέωσή τους να… νουθετήσουν τους υπόλοιπους, φυσικά πάντα μη διευκρινίζοντας δημόσια τι εννοούν καλή ψήφο.

Θα το διαπράξω και εγώ, όχι βέβαια για τις βουλευτικές εκλογές. Φτάνει πια νομίζω, αρκετοί σοφοί και πατριώτες πάσης αποχρώσεως και είδους σας… διαφώτισαν όλες αυτές τις μέρες, δεν χρειάζεται και από δω να… υποστείτε το ίδιο βασανιστήριο.

Θα πω όμως «καλή ψήφο» επιτέλους

για τον Παναθηναϊκό. Γι’ αυτό άλλωστε συνήθως κουβεντιάζουμε εδώ πέρα και δεν υπάρχει λόγος –σήμερα τουλάχιστον- να αλλάξουμε αυτή τη συνήθεια.

Ο Παναθηναϊκός λοιπόν, έφτασε η στιγμή που χρειάζεται πλέον και τα δύο απ’ όσα… αναζητούν εναγωνίως όλες σχεδόν οι πολιτικές δυνάμεις στην Ελλάδα.

Και σταθερή κυβέρνηση δηλαδή και κυβέρνηση συνεργασίας ταυτόχρονα. Κι αυτό είναι το φόντο και η λογική με την οποία πρέπει να δουν όλοι την κίνηση Αλαφούζου. Δύσκολη υπόθεση φυσικά, ειδικά σε ένα σύλλογο που έχει ταλαιπωρηθεί απίστευτα τα τελευταία χρόνια, από κάθε άποψη και ειδικά απ’ αυτή της διχόνοιας και της αντιπαράθεσης.

Απ’ την άλλη όμως, μην έχετε αυταπάτες πια, ότι υπάρχει και τίποτε άλλο. Θα πρέπει πια και οι πιο «πιστοί» των απανταχού σωτήρων και οι πιο αφελείς, να έχουν αντιληφθεί ότι όλο αυτό το γαιτανάκι που έχει στηθεί στον Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια και ειδικά τους τελευταίους μήνες, επί της ουσίας δεν ήταν τίποτε άλλο, παρά η δικαιολογία για να αποφύγουν οποιαδήποτε λύση όσοι συμμετείχαν σ’ αυτό.

Κακά τα ψέματα. Οι τελευταίες εξελίξεις και με την κίνηση Αλαφούζου, ένα πράγμα απέδειξαν. Πως όταν θέλεις, μπορείς. Και να συσπειρώνεις και τα εμπόδια να ξεπερνάς. Κι απέδειξαν επίσης, ότι πολλά απ’ αυτά που ακούγαμε και διαβάζαμε σαν δήθεν… απαράβατους όρους και εμπόδια με αποκορύφωμα την περιβόητη ΓΗΠΕΛ, ήταν φούσκες και παραμύθια για μικρά παιδιά.

Το ερώτημα λοιπόν από δω και πέρα είναι ένα. Και είναι και το μεγάλο στοίχημα για την κίνηση Αλαφούζου.

Θα αποκτήσει επιτέλους ο σύλλογος υγείας και λογική στην καθημερινότητά του; Θα φύγουν επιτέλους από το προσκήνιο τα πρόσωπα και θα μπει στην θέση τους στο κάδρο αποκλειστικά και μόνο ο Παναθηναϊκός;

Ειλικρινά δεν ξέρω και δεν είμαι και αισιόδοξος αν θέλετε για την υλοποίηση του οικονομικού μέρους του σχεδίου. Αλλά αν όμως καταφέρει αυτό η συγκεκριμένη κίνηση, το να φύγουν δηλαδή από το προσκήνιο τα πρόσωπα και να μπει στο κάδρο σαν μοναδική φωτογραφία ο Παναθηναϊκός, θα είναι τεράστια επιτυχία. Και θα πρόκειται επίσης και για την μεγαλύτερη προσφορά τα τελευταία χρόνια στον Παναθηναϊκό.

Φυσικά δεν έχω αυταπάτες. Όσοι συνήθισαν να ζούνε μέσα στη μιζέρια και στην διχόνοια και όσοι τρέφονται αποκλειστικά από το μίσος και την χυδαιότητα, δεν θα τα παρατήσουν τόσο εύκολα. Και φαντάζομαι αυτό θα αποτυπωθεί και σε κάποια μηνύματα ως συνήθως κάτω από το άρθρο μου.

Αλλά είμαστε πια σε ένα σημείο στον Παναθηναϊκό, που αυτού του

Keywords
Τυχαία Θέματα