Το στοίχημα της Ρούμελης!

Με την τοπική κοινωνία στο πλευρό της και ένα χορηγικό πλάνο-«στοίχημα» για τη διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου, η Λαμία θέλει να κάνει το βήμα… παραπάνω στο πρωτάθλημα ενώ η συμμετοχή της στα Κύπελλα Ευρώπης τονώνει το πρεστίζ του Συλλόγου.

Από τις πιο συνεπείς ομάδες της Α1, η Λαμία καταφέρνει να συσπειρώσει όλες τις… δυνάμεις της Ρούμελης χρόνο με το χρόνο,

παρουσιάζοντας ένα αξιοπρεπές σύνολο «επικίνδυνο» για κάθε αντίπαλο.

Οι προσθήκες των τριών ξένων (Κόβακς, Κούροβιτς, Σιμεούνοβιτς) θα δώσουν ώθηση στην ομάδα του Ανδρεόπουλου που αναζητά και μια καλή ευρωπαϊκή πορεία, αφού είναι από τις λίγες ομάδες που σε χρονιά οικονομικής κρίσης δεν απέσυρε τη συμμετοχή της από τα Κύπελλα Ευρώπης.

Ο πρόεδρος του Γ.Σ, Χρήστος Καρβούνης, θέλοντας να δώσει βάσει στις εξωαγωνιστικές προσπάθειες του Συλλόγου: «Έχουμε εκπονήσει ένα μεγάλο και φιλόδοξο χορηγικό πλάνο, το οποίο μας έχει επιτρέψει να αναπτύξουμε ακόμη περισσότερο τις σχέσεις μας με την τοπική κοινωνία και με σύγχρονες μεθόδους έχουμε πετύχει να έχουμε ακόμη μεγαλύτερη στήριξη. Το συγκεκριμένο πλάνο θεωρώ ότι έχει πετύχει λόγω της πορείας της ομάδας και της εμπιστοσύνης που υπάρχει από την πλευρά του κόσμου προς τη διοίκηση».

Αναφερόμενος στο στόχο των «Ρουμελιωτών», ο πρόεδρος της Λαμίας που έχει διατελέσει και αθλητής του συλλόγου, είπε: «Θέλουμε να είμαστε αξιοπρεπείς και να κρατήσουμε σταθερή την εικόνα της ομάδας. Να εξασφαλίσουμε γρήγορα την κατηγορία και μετά όταν έρθει η ώρα αν μπορέσουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω».

Παντακίδης: «Χαμηλοί τόνοι και... βλέπουμε»

Ο νεοαποκτηθείς κεντρικός, Γιάννης Παντακίδης, μιλώντας για τη σεζόν που έρχεται είπε: «Εμείς ξεκινάμε με χαμηλούς τόνους. Όλοι στο γήπεδο κρινόμαστε κι αν καταφέρουμε να εξασφαλίσουμε νωρίς το βασικό μας στόχο, μετά βλέπουμε. Όσον αφορά την Ευρώπη, είναι μια ευχάριστη εμπειρία κι όσο πιο πολύ προχωρήσουμε τόσο περισσότερο θα το ευχαριστηθούμε».

Για να δείτε το ρόστερ της Λαμίας, πατήστε ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα