Τοπικό ντέρμπι στην Πυλαία

Ο φορμαρισμένος ΠΑΟΚ υποδέχεται τον πρωτοπόρο Ηρακλή στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Με τον αέρα του πρωτοπόρου και αήττητου θα μπει στο κλειστό της Πυλαίας το απόγευμα της Τετάρτης (15/2, 19.00) ο Ηρακλής, που αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ

στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Volleyleague.

Φαβορί χαρακτήρισε τον «Γηραιό» ο προπονητής του «δικεφάλου», Γιάννης Μέλκας: «Παίζουμε με την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος που μπαίνει στο γήπεδο πάντα για τη νίκη και είναι το φαβορί. Από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, αλλά για να το πετύχουμε πρέπει να παίξουμε καλά σαν σύνολο και να σταματήσουμε τους ακραίους του Ηρακλή.

Η νίκη πέρα από μεγάλη ικανοποίηση, λογικά θα μας εξασφαλίσει και τον πρώτο στόχο που είχαμε θέσει και δεν είναι άλλος από την παρουσία μας στην 8άδα».

Ντέρμπι χαρακτήρισε το ματς ο Σωτήρης Δρίκος: «Αντιμετωπίζουμε την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος λόγω αποτελεσμάτων και εμφανίσεων. Είναι μια ομάδα που παίζει καλά, παίζει σωστά και χωρίς λάθη και μέσα στο γήπεδο της είναι πάντα πολύ επικίνδυνη.

Με νίκη δεν πιστεύω ότι «κλειδώνουμε» την πρώτη θέση γιατί όλες οι ομάδες τώρα θα φορτσάρουν και κάθε παιχνίδι θα είναι πολύ σημαντικό. Το θετικό όμως για μας είναι ότι ξέρουμε πως τα πάντα εξαρτώνται από την δική μας απόδοση».

Keywords
Τυχαία Θέματα