Τόρες: «Οι φίλοι της Λίβερπουλ δεν ξέρουν γιατί έφυγα»

Στην αποχώρησή του από τη Λίβερπουλ για τα… μάτια της Τσέλσι αναφέρθηκε ο Φερνάντο Τόρες, ξύνοντας για μία ακόμα φορά πληγές, λίγες ημέρες πριν τεθεί αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα.

Ο επιθετικός των «μπλε», μιλώντας στον ισπανικό Τύπο ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης στο «Στάμφορντ Μπριτζ», υπερασπίστηκε της επιλογής του να μετακομίσει στο Λονδίνο, υποστηρίζοντας πως οι οπαδοί των «κόκκινων» δεν ξέρουν τα πραγματικά αίτια της αποχώρησής του.

«Οι οπαδοί της Λίβερπουλ έχουν κολλήσει σε αυτά που είπε η διοίκηση της ομάδας και

δεν ξέρουν την πραγματική ιστορία. Δεν ξέρουν τι πραγματικά έγινε», δήλωσε αρχικά σε ισπανική εφημερίδα ο Τόρες, συμπληρώνοντας πως δεν κρατά καμία κακία για τους φίλους της πρώην ομάδας του: «Είναι ξεχωριστοί για μένα, πάντα θα είναι. Δεν νιώθω καμία πικρία για αυτούς».

Ο Τόρες δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον πρώην προπονητή του Ράφα Μπενίτεθ στον οποίο όπως υποστήριξε χρωστάει πολλά.

«Στον Ράφα χρωστάω πάρα πολλά. Κανείς δεν με καταλάβαινε όπως αυτός. Είναι εξαιρετικός προπονητής και ακόμη και με μικρό μπάτζετ οι ομάδες του κατάφερναν να ανταγωνιστούν τους καλύτερους συλλόγους», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του διεθνούς επιθετικού ο οποίος στο παρελθόν είχε υποστηρίξει πως έφυγε από τη Λίβερπουλ προκειμένου να διεκδικήσει τίτλους.

Keywords
Τυχαία Θέματα