Τόσο εγωιστής που πήρε… Εγωπρόβατο!

Γεια χαρά σας onsporωμένοι και onsporωμένες μου. Ο Ολυμπιακός λένε λοιπόν, ότι απέκτησε τον Ρονάλντο των φτωχών. Δηλαδή η Ρεάλ έχει τον Βλαχοδήμο των πλουσίων;

Πεθαίνω για τα παρατσούκλια-συγκρίσεις στις μεταγραφικές περιόδους. Παλιά είχαμε τους νέους Μασραντόνες. Ο Μαραντόνα των Καρπαθιών, ο Μαραντόνα των Ιμαλάϊων ο Κινέζος Μαραντόνα, ο μαύρος Μαραντόνα κλπ. Μιλούσαν όλοι λες και ο μπαμπάς του Μαραντόνα «έσπερνε» Ντιέγκους όπου υπήρχε γυναίκα σε κάθε άκρη του πλανήτη.

Βέβαια τώρα, η μόδα είναι

ο Μέσι και ο Κριστιάνο. Πριν λίγα χρόνια είχαμε τον «Μέσι» Κουτσιανικούλη που τώρα η καριέρα του έχει πάρει πλέον τόσο την κατιούσα που σκέφτονται να του ζητήσουν να παίξει στο σίκουελ της ταινίας «ο Κατήφορος» με τον Κούρκουλο και τη Λάσκαρη! Να δούμε αν θα τη γλιτώσει ο άλλος «Μέσι» ο Φετφατσίδης που τώρα θα έχει πλέον συμπαίκτη του τον «Κριστιάνο»!

Οι φαν του Βλαχοδήμου λένε, ότι ο νέος τους παίκτης μπορεί να κάνει ότι και ο Κριστιάνο. Και αμέσως αμέσως έχω δύο απορίες. Πρώτον: Μπορεί να ρίξει την Ιρίνα Σάικ στο κρεβάτι και να αυτή να φάει και καψούρα μαζί του; (αυτό είναι το εύκολο. Και δεύτερον (το δύσκολο): Μπορεί όπως ο άλλος στη διαφήμιση, να κάνει κολπάκια με τα… σαμπουάν και να τα βάλει και γκολ;

Ελπίζω απλά αυτό το παιδί να μην είναι τόσο νάρκισσος όσο ο Κριστιάνο. Να φανταστείτε όταν ήταν νέος ο Κριστιάνο, η μάνα του δεν έβγαινε να ψωνίσει, γιατί το… ψώνιο το είχε μέσα στο σπίτι!

Κι αργότερα όμως που μεγάλωσε ο Κριστιάνο, δεν έπαψε να αγαπάει τον εαυτό του. Εκτός του ότι στα γενέθλιά του έστελνε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στη μητέρα του, επίσης αντί για κουδούνι στην εξώπορτα, είχε βάλει ήχο από χειροκροτήματα…

Ο Κριστιάνο αγαπάει τόσο το εγώ του, που πήρε για κατοικίδιο ένα… Εγωπρόβατο!

Αμ το άλλο; Παρότι γεννημένος στις 5 Φεβρουαρίου και άρα Υδροχόος, είναι τόσο εγωιστής που λέει ότι το ζώδιό του είναι… Εγώκαιρος!

Πρόσφατα ο Ρονάλντο, αφού βαθμολόγησε τον εαυτό του με 10 στα 10 και μετά κοιτάχτηκε στον καθρέφτη και λιποθύμησε, γιατί υπήρχε κι άλλος ένας τόσο όμορφος όσο αυτός!

Αγαπημένο του σκυλάκι το κανίς. Γιατί όπως λέει… κανίς δεν είναι σαν κι αυτόν!

Κατά τ’ άλλα έχουμε και Γιουροβίζιον. Κι αν παλιά το σύνθημα ήταν Ελευθερία ή Θάνατος, τώρα είναι… Ελευθερία είσαι θάνατος. Αφού η κουκλάρα, έχει κολάσει κάθε αρσενικό στην Ευρώπη.

Την αποθέωσή μας στο ράφτη του φορέματος της Ελευθερίας, που κάτι έκτακτο του έτυχε και το άφησε στη μέση!

Άσχετο. Η Ελευθερίου και η Μενούνος δεν είναι τόσο ίδιες για «βρείτε τις δέκα διαφορές;»

Κι εκεί που λες, τι ωραία δροσερά πλάσματα η Ελευθερία αλλά και η Ήβη (με αυτό το όνομα δε γίνεται να μην είσαι… χυμώδης) σκάνε μύτη αυτές οι… συμμαθήτριες του Νώε από τη Ρωσία τυλιγμένες με τις κουβέρτες και έχουν στο τραγούδι τους περισσότερα φάλτσα απ’ όσα βάζει ο Πάμπλο Γκαρσία στα κόρνερ του.

Παρεμπιπτόντως, να γιατί τραβάνε όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες τέτοια καψούρα μαζί του. Πρώτα υπέγραψε, μέσα σε 5’ μάλιστα και μετά έμαθε τι λεφτά θα παίρ

Keywords
Τυχαία Θέματα