Τοτσέ: «Καθήκον η έξοδος στο Champions League»

Την επιτακτική ανάγκη της κατάκτησης της πρώτης θέσης στα play offs για τον Παναθηναϊκό επεσήμανε ο Χοσέ Τοτσέ.

Ο Ισπανός επιθετικός, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ στη νίκη με 4-0 επί του Παναιτωλικού, είπε αρχικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω με γκολ και είναι χρήσιμη η νίκη, καθώς ανακτούμε την εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας ενόψει των play

offs. Βγήκαμε στον αγωνιστικό χώρο για να παίξουμε και το χαρήκαμε. Παράλληλα, αγωνίστηκαν και κάποιοι παίκτες που δεν είχαν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους».

Όσον αφορά τη συνέχεια και τους στόχους της ομάδας του, τόνισε: «Πιστεύω ότι ο στόχος μας και το καθήκον μας είναι να οδηγήσουμε τον Παναθηναϊκό στα προκριματικά του Champions League. Δεν πετύχαμε όσους στόχους είχαμε φέτος, αποκλειστήκαμε νωρίς από την Ευρώπη και πλέον πηγαίνουμε στα play offs, με την πρωτιά να είναι μονόδρομος».

Αναφερόμενος στη διοικητική κατάσταση του Παναθηναϊκού, ο Τοτσέ υποστήριξε: «Σίγουρα η κατάσταση που επικρατεί στο ιδιοκτησιακό μάς επηρεάζει, αλλά είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας. Έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές, μπορούμε να αντεπεξέλθουμε και να τερματίσουμε στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας των play offs».

Τέλος, για την προσωπική του απόδοση, επεσήμανε: «Δεν είχα πολύ χρόνο συμμετοχής στη διάρκεια της σεζόν και αντιμετώπισα πολλά προβλήματα τραυματισμών. Ελπίζω όμως να βελτιώσω την απόδοσή μου και να πετύχω κι άλλα γκολ στα play offs».

Keywords
Τυχαία Θέματα