Του… χρόνου ο McCoy

Η σεζόν των Τάμπα Μπέι Μπουκανίερς φαίνεται… τελειωμένη, οπότε ο τραυματισμός του Gerald McCoy απλά χειροτερεύει την αρνητική κατάσταση στις τάξεις της ομάδας της Φλόριντα.

Ο defensive tackle υπέστη σοβαρό τραυματισμό στον δεξιό του δικέφαλο κατά την διάρκεια της ήττα της ομάδας του με 27-16 από τους Νιου Ορλίνς Σέιντς. Έτσι, ο σύλλογος της Τάμπα υποχώρησε στο 4-4 και έχασε αρκετές ελπίδες πρόκρισης στα play off, αλλά το πρωτάθλημα βρίσκεται περίπου στο 50% της πορείας του, οπότε υπάρχει περιθώριο ανατροπής των τωρινών

δεδομένων, αλλά οι Μπουκανίερς θα πρέπει να προχωρήσουν χωρίς τον βασικό τους defensive tackle.

Πέρυσι η σεζόν του McCoy τελείωσε όταν έβγαλε τον ώμο του, φέτος αυτό συνέβη με αφορμή τον δικέφαλο του. Η τρίτη επιλογή του ντραφτ του 2009 διανύει παρατεταμένη περίοδο γκίνιας και μαζί του υποφέρουν οι Μπουκανίερς. Αυτός ο τραυματισμός του απαγορεύει οποιαδήποτε συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα και το μέλλον του στην Τάμπα φαίνεται αβέβαιο, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα