Τους το… χάλασε ο Λέκιτς

16:16 5/2/2012 - Πηγή: OnSports

Μια κεφαλιά του Λέκιτς στο 77΄ «πάγωσε» το «Μολινό», στερώντας μια πολύτιμη νίκη για την Σπόρτινγκ Χιχόν, ενώ παράλληλα χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στην Οσασούνα για την 22η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν (1-1).

Οι γηπεδούχοι, έχοντας ως αποκλειστικό σκοπό το τρίποντο, στην προσπάθεια που κάνουν για να ξεκολλήσουν από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, πιάνοντας από το… λαιμό τον αντίπαλο. Η υπεροχή τους μάλιστα απέδωσε καρπούς δύο λεπτά μετά τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα όταν ο Καρμέλο νίκησε τον Φερναντές με κοντινό πλασέ.

Από

εκείνο το σημείο και έπειτα, η αναμέτρηση όχι μόνο δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας, αλλά έγινε άκρως ακατάλληλη για ξενύχτηδες, αφού οι «ροχιμπλάνκος» στρογγυλοκάθισαν στο μαξιλαράκι του υπέρ τους σκορ, κλείνοντας καλά όλους τους δρόμους προς την εστία του Πάμπλο, την ίδια ώρα που οι φιλοξενούμενοι αδυνατούσαν να γκρεμίσουν το τείχος που είχε στηθεί μπροστά τους.

Ο Λέκιτς ωστόσο κάνοντας του κεφαλιού του στο 77΄ μετά από σέντρα του Μπερτράν, όχι μόνο προκάλεσε το ρήγμα, αλλά βύθισε τη Χιχόν που έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα και να αναρριχηθεί από την προτελευταία θέση (19 βαθμούς). Παράλληλα η Οσασούνα μπορεί να έμεινε ευχαριστημένη από τον βαθμό έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, αλλά δεν κατάφερε να πλησιάσει τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, μένοντας στην 9η με 28β.

ΧΙΧΟΝ: Πάμπλο, Αρονολίν, Κανέγια, Μποτία (62' Ερνέντες), Ριβέρα, Κάστρο, Ντε λας Κουέβας (67' Κολούνγκα), Καρμέλο, Λόρα, Κάσες, Μπαράλ (71' Εγουρέν)

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Φερνάντες, Νταμιά (46' Νταμιά), Σέρχιο, Φλάνιο, Μπερτράν, Σατρουστεγούι, Νεκουνά,, Γκαρσία, Πουνιάλ, Τιμόρ (67' Κεγιέχα), Λέκιτς (88' Λόλο)

Keywords
Τυχαία Θέματα