Τραπέζι στον Πανηλειακό από οπαδούς

Δείπνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Πανηλειακού παρέθεσε ο σύλλογος φίλων της ομάδας.

Σε αυτό έδωσαν το παρών και ο τεχνικός του συλλόγου, Σωτήρης Αντωνίου, όπως και ο επικεφαλής της διοίκησης, Κώστας Ντάβαρης. Μάλιστα, στη συνάντηση τα μέλη του συλλόγου των φίλων του Πανηλειακού ανανέωσαν για ακόμη μία φορά τη στήριξή τους στην ομάδα.

Στο μεταξύ, ανακοίνωση- απάντηση στα όσα ειπώθηκαν σε τηλεοπτική εκπομπή του Πύργου εξέδωσε ο σύλλογος φίλων του Πανηλειακού:

"Στο ...μυρωδάτο κόσμο του Αστερίξ

Είμαστε υποχρεωμένοι να καταγγείλουμε σε όλους τους φιλάθλους του Πανηλειακού

αλλά και της Ηλείας γενικότερα, την απαράδεκτη, αντιΠανηλειακή και πάνω απ' όλα προσβλητική και συκοφαντική δημόσια στάση του παρουσιαστή του τηλεοπτικού καναλιού ΟΡΤ Γιώργου Αστερή. Με τα απαράδεκτα υπονοούμενα (ποινικών μάλιστα συνεπειών) που απρόκλητα χρησιμοποίησε εναντίον μας στην εκπομπή της περασμένης Δευτέρας. Χαρακτηρίζοντας με τον τρόπο αυτόν, όχι μόνο τους συγκεκριμένους φιλάθλους μας, αλλά ουσιαστικά ολόκληρη την κοινωνία του Πύργου και της Ηλείας, οι οποίοι αγαπούν τον Πανηλειακό κι έρχονται στο γήπεδο. Κανένας Γ. Αστερής δε μπορεί να εκφράζεται έτσι για μας και να μεταφέρει αυτή την εικόνα με όσα αχαρακτήριστα ανέφερε!

Για τους ίδιους λόγους, είμαστε υποχρεωμένοι να αναφερθούμε και στο τηλεοπτικό κανάλι ΟΡΤ TV που του δίνει το δημόσιο βήμα. Αν και ο εν λόγω, δεν είναι καν δημοσιογράφος και δεν έχει αυτή την ιδιότητα, όπως κι ο ίδιος επικαλείται όταν (νομίζει ότι) τον συμφέρει για οποιοδήποτε λόγο, έχει μια συνεχώς εχθρική στάση! Το οποίο κανάλι εδώ και χρόνια βρίσκεται πολύ μακριά και αδιαφορεί για τον Πανηλειακό (παρότι ως γνωστόν, η απήχηση του συλλόγου στα κοινωνικά στρώματα του Πύργου και της ευρύτερης περιοχής, αλλά κι του Νομού Ηλείας συνολικά, είναι ιδιαίτερα μεγάλη), κι όταν πολύ σπάνια γίνει αναφορά, τότε αυτή ...τυχαίνει να είναι εχθρική, όπως η προαναφερόμενη! Φαίνεται ότι με αυτό το δικό τους, ανεξήγητο τρόπο, Αστερής και ΟΡΤ καταλαβαίνουν την ειδησεογραφία και την ενημέρωση! Εμάς όμως, είναι αυτονόητο ότι θα μας βρίσκουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!

Και η "συγγνώμη" που περιμένουμε, όχι μόνο εμείς αλλά κι όλοι οι Ηλείοι φίλαθλοι, είναι το ελάχιστο! Αυτά προς το παρόν!

Σύλλογος Φίλων Πανηλειακού

RED BOYS CLUB "3"

Athens Club»

Keywords
Τυχαία Θέματα