«Τρεις δρόμοι για το μέλλον του Παναθηναϊκού»

Ο Δημήτρης Γόντικας βρέθηκε στην Παιανία και μίλησε σε ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού για την κατάσταση στα οικονομικά αλλά και τις επιλογές που υπάρχουν για το μέλλον της ΠΑΕ.

Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» έδωσε το «παρών» στις εγκαταστάσεις της Παιανίας το Σάββατο (11/02) και μίλησε τόσο στους ποδοσφαιριστές όσο και στο τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού,

αναλύοντάς τους την οικονομική κατάσταση στης «πράσινης» ΠΑΕ. Μάλιστα ο Δημήτρης Γόντικας υποστήριξε πως οι δρόμοι που έχει μπροστά του το «τριφύλλι», για να βρει λύση στα προβλήματα, είναι τρεις.

Ο ένας είναι να μπουν τα χρήματα που χρειάζονται από κάποιο μέτοχο της ομάδας, «φωτογραφίζοντας» ουσιαστικά τον Ανδρέα Βγενόπουλο ο οποίος φαίνεται να δραστηριοποιείται το τελευταίο διάστημα, ενώ ο δεύτερος είναι η λύση των Αράβων σε περίπτωση που το όλο ζήτημα τελικά προχωρήσει. Τέλος, ο Δημήτρης Γόντικας ανέφερε πως υπάρχει μέτοχος της ομάδας ο οποίος έχει εγγυηθεί για το δανεισμό της ΠΑΕ, χωρίς ωστόσο να αναφέρει το όνομά του.

Περισσότερα σε λίγο…

Keywords
Τυχαία Θέματα