Τρεις παρείσακτοι στο Impact Wrestling

Τρεις άγνωστοι επιτέθηκαν στον Sting και προκάλεσαν ερωτηματικά στο τέλος του εβδομαδιαίου επεισοδίου του Impact Wrestling.

Για μία ακόμα φορά ο «Icon» τιμήθηκε στο ρινγκ από τους ανθρώπους του ΤΝΑ. Άλλωστε στο Slammiversary έγινε ο πρώτος εισακτέος στο Hall of Fame του promotion. Πλέον προκύπτει άγνωστη τριάδα, η οποία άφησε τον Sting… ξαπλωμένο στη λήξη του σόου.

Νωρίτερα ο James Storm

πήρε τη νίκη σε εντυπωσιακό Gauntlet Match, στο οποίο εισήχθη τελευταίος. Με αυτόν τον αγώνα ξεκίνησε το ετήσιο Bound For Glory Series, που θα αναδείξει τον επόμενο πρώτο διεκδικητή του τίτλου του Bobby Roode. Αξίζει να σημειωθεί πως απέκλεισε με «Last Call» τον Samoa Joe, ώστε να κλείσει το ματς.

Από την πλευρά του, ο Roode υπέταξε τον Mr. Anderson και κράτησε τον τίτλο του, σε άλλον αγώνα. Πρωταθλήτρια παρέμεινε και η Miss Tessmacher ξεπερνώντας το εμπόδιο της Madison Rayne, ενώ ο Devon επικράτησε του Hernandez και διατήρησε το TV Championship.

Τέλος, ο Austin Aries πήρε Ultimate X Match για το X-Division Championship. Αντίπαλοί του ήταν οι Chris Sabin, o οποίος τραυματίστηκε (πάλι), και Zema Ion. Πλέον ο πρωταθλητής καλείται να αφήσει τον τίτλο του, ώστε να «τρυπώσει» στη διεκδίκηση του TNA Championship, καθώς ο Hulk Hogan τον υποχρέωσε να διαλέξει ένα από τα δύο σενάρια.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Ο Austin Aries κέρδισε τους Zema Ion και Chris Sabin.
O Devon κέρδισε τον Hernandez.
O James Storm κέρδισε τους AJ Styles, Jeff Hardy, RVD, Magnus, Bully Ray, Kurt Angle, Pope, Robbie E., Christopher Daniels και Samoa Joe.
H Brooke Tessmacher κέρδισε τη Madison Rayne.
O Bobby Roode κέρδισε τον Mr. Anderson.

Keywords
Τυχαία Θέματα